@Honey Badger şu anki nicki.Fıttırızıttık isimli üyeyi merak ettim cidden. Nicki bile ikonikmiş.
@Honey Badger şu anki nicki.Fıttırızıttık isimli üyeyi merak ettim cidden. Nicki bile ikonikmiş.
Bu üye tanıdık geldi biraz sağolasın.@Honey Badger şu anki nicki.
Karolla troll değildi yahu %100 inanca sahipti.Amma velakin @RedTeroR ve Dns için bile Işid militanı olarak görülürdü kılıç koklama konusunda.Onlar bile aşırı bulur hoşlaşmazlardı diye aklımda kalmış düşün artık.Karolla'yı troll saymıyor muyuz ?
senin aklında bile öyle kalmışKarolla troll değildi yahu %100 inanca sahipti.Amma velakin @RedTeroR ve Dns için bile Işid militanı olarak görülürdü kılıç koklama konusunda.Onlar bile aşırı bulur hoşlaşmazlardı diye aklımda kalmış düşün artık.![]()
Senin tanıtımın yanlış olmuş protesto etmelisin.Karolla troll değildi yahu %100 inanca sahipti.Amma velakin @RedTeroR ve Dns için bile Işid militanı olarak görülürdü kılıç koklama konusunda.Onlar bile aşırı bulur hoşlaşmazlardı diye aklımda kalmış düşün artık.![]()
Ettim zaten yazdım.Senin tanıtımın yanlış olmuş protesto etmelisin.
Hayal gücünün de sınırı varmış demek. Dnsnin aşırı gördüğü...Karolla troll değildi yahu %100 inanca sahipti.Amma velakin @RedTeroR ve Dns için bile Işid militanı olarak görülürdü kılıç koklama konusunda.Onlar bile aşırı bulur hoşlaşmazlardı diye aklımda kalmış düşün artık.![]()
Bugün herkese bi terörist yakıştırmaları falan. Kaos'un oğlu dedik diye böyle füze atmana gerek yok herkeseKarolla troll değildi yahu %100 inanca sahipti.Amma velakin @RedTeroR ve Dns için bile Işid militanı olarak görülürdü kılıç koklama konusunda.Onlar bile aşırı bulur hoşlaşmazlardı diye aklımda kalmış düşün artık.![]()