Asafsdhgafgad nicki frtztrk ben ona fıttırırzıttık diyorumFıttırızıttık isimli üyeyi merak ettim cidden. Nicki bile ikonikmiş.
Asafsdhgafgad nicki frtztrk ben ona fıttırırzıttık diyorumFıttırızıttık isimli üyeyi merak ettim cidden. Nicki bile ikonikmiş.
Karolla'yı troll saymıyor muyuz ?
Katılmıyorum. Reiper hiçbir zaman trol olmadı, inanması zor gelebilir ama. Yuba'nın trollüğüne erişebilecek kimse yok forum tarihinde. Belki frtztttttrk
Çok iyi oturmuş valla.Asafsdhgafgad nicki frtztrk ben ona fıttırırzıttık diyorum
Adı Ferit Öztürk mü ?Asafsdhgafgad nicki frtztrk ben ona fıttırırzıttık diyorum
Adı Ferit Öztürk mü ?
Öyledir herhaldeAdı Ferit Öztürk mü ?
Reiper en fazla genel tartışma konularında birkaç kişiyi sinirlendirebiliyordu ki orada söyledikleri de trol değil, inanarak yazıyorduFıttırızıttık zirvedir Yuba sexshop tarzıyla daha kolay dikkat çekiyor yoksa prime Prime Reiper daha etkiliydi
Reiper'ı sayıyorsak onu da saymamız lazım. İkisi de savundukları şeyleri bir uçlarda yaşıyorlar çünküKarolla'yı troll saymıyor muyuz ?
Yuba ve erkürisini bunlar bilmez msn zamanlarını. 2.dönemini biliyorlar da o zaman aktif bile değildi. Ferit yabancı ''meme'' lerle güzel trollük yapardı esnaf oldu şimdiReiper en fazla genel tartışma konularında birkaç kişiyi sinirlendirebiliyordu ki orada söyledikleri de trol değil, inanarak yazıyordu
Yuba'yı herkes bu iki üç yıl önceki aktifliğiyle var sanıyor sadece ama zamanında forumu silmişliği bile var bu ruh hastasının. Bütün forumu etkisi altına alan yarattığı akımlara girmiyorum bile.
Ferit daha çok lokal troldü, kişisel kanına giriyordu insanların. Kitlesel olarak bi forumda üzgün emojisini yaygınlaştırması var hatırladığım.
Olum ben yubayı ilk defa iki sene önce mi gördüm? Trollüğe bakış tarzımız farklı. Sen o listeye Mete'yi de ekle öyleyseReiper en fazla genel tartışma konularında birkaç kişiyi sinirlendirebiliyordu ki orada söyledikleri de trol değil, inanarak yazıyordu
Yuba'yı herkes bu iki üç yıl önceki aktifliğiyle var sanıyor sadece ama zamanında forumu silmişliği bile var bu ruh hastasının. Bütün forumu etkisi altına alan yarattığı akımlara girmiyorum bile.
Ferit daha çok lokal troldü, kişisel kanına giriyordu insanların. Kitlesel olarak bi forumda üzgün emojisini yaygınlaştırması var hatırladığım.
Harbi yubayı özledikYubashiri’yi görmemişin sen![]()