Bozacının şahidi şıracı misai geliyorsun hep.Harcanıyor burada. Yanlış yer yanlış zaman işte...
Ne oldu Çibi Mihawk yüzünden seni bu aralar biraz farklı görüyorum.
Bozacının şahidi şıracı misai geliyorsun hep.Harcanıyor burada. Yanlış yer yanlış zaman işte...
Coğrafya kaderdir.Harcanıyor burada. Yanlış yer yanlış zaman işte...
Eternal Sables Of Kumkum Mind ?Onepiece dışında tabi ki belli olmayan, merak uyandırıcı bir konuda senaryo yazacağız.
Sen onunla Onepiece gibi çizilmiş, pek çok şeyi ortada olan bir durumu bir mi tutuyorsun?
Tüm bunları geç ben ne dediysem bu zamana kadar peşine manga sayfasını da atarım, sen yine kendinle karıştırıyorsun beni. :d
Eziiik Croc yüzünden seni hayalperest görüyorumBozacının şahidi şıracı misai geliyorsun hep.
Ne oldu Çibi Mihawk yüzünden seni bu aralar biraz farklı görüyorum.
Aynen aynen hikayeye devam, ezikmiş :SEternal Sables Of Kumkum Mind ?
Eziiik Croc yüzünden seni hayalperest görüyorum
İçimizdeki İrlandalı onlar. Rayleigh'in gerçek gücünü bilen gizli Sanji fanları hepsi. Prime Rayleigh'i bıraksan 3 tane amirali ve 3 tane yonkou'yu tek başına tokatlar. Daha ne isteyelimRayleigh seviyesini yeterli görmen amansızlığın konusunda beni biraz şüpheye düşürdü açıkçası.
Afedersin ben inceyi kaçırmışımİçimizdeki İrlandalı onlar. Rayleigh'in gerçek gücünü bilen gizli Sanji fanları hepsi. Prime Rayleigh'i bıraksan 3 tane amirali ve 3 tane yonkou'yu tek başına tokatlar. Daha ne isteyelim
Eternal Sables Of Kumkum Mind çok iyiymiş yalnız 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Eternal Sables Of Kumkum Mind ?
Eziiik Croc yüzünden seni hayalperest görüyorum
+1Hiçbiri. Boş yapılan genel sohbet atışmaları.