Sen gidiyor musun yav nereye gidiyorsun yine. Kaçtı derim yapma :dd.dLaw fanlarının bulunduğu binanın önünde @Millennium Wizard ile vedalaşıyoruz. @Ölüm Cerrahı arkamızdan kıs kıs gülüyor bize.El aleme madara olduk usta...
Sen gidiyor musun yav nereye gidiyorsun yine. Kaçtı derim yapma :dd.dLaw fanlarının bulunduğu binanın önünde @Millennium Wizard ile vedalaşıyoruz. @Ölüm Cerrahı arkamızdan kıs kıs gülüyor bize.El aleme madara olduk usta...
Dof fanı adamsın. Sağlı sollu girisme ne? En fazla çamaşır ipi ile gelirsiniz.Biz genelde acı çektiriyoruz karşı tarafa sağlı sollu argümanları yiyince afallıyorlar. Hoşgeldin bu arada bir daha gülücüğe falan gitme o nedir ya.
Hangi ergümanlar la? Söylediğin şeylerin yarısı kendi hayal gücün.Biz genelde acı çektiriyoruz karşı tarafa sağlı sollu argümanları yiyince afallıyorlar. Hoşgeldin bu arada bir daha gülücüğe falan gitme o nedir ya.
Rayleigh seviyesini yeterli görmen amansızlığın konusunda beni biraz şüpheye düşürdü açıkçası.Amansız bir Zoro fanı olarak yapılan her eleştiriye önce kızıyorum sonra da gülüyorum çünkü Zoro fanı olmak bunu gerektirir. Gayet "objektif" bir şekilde söylüyorum forumdaki en kaliteli fan kitlesi Zoro'nundur. Sonuçta hepimiz reyisin seri sonunda Rayleigh seviyesine ulaşacağını biliyoruz. Sanji fanları düşünsün gerisini.
Eski düşman fanı olmak da zor be! Önce Luffy fanlarıyla atışıyorsun ki kesin yenilgi demek bu. Sonra seri ilerleyip de tayfa güçlendikçe zamanında belki desteğini aldığın Sanji, Zoro, Franky fanlarıyla bile karşı karşıya kalıyorsun. En son Chopper fanları işte fişi çekiyor @MikeDof fanı adamsın. Sağlı sollu girisme ne? En fazla çamaşır ipi ile gelirsiniz.
Klon yapıp her yerden saldırıyoruz biz önün arkan sağın solun kaçış yok.Dof fanı adamsın. Sağlı sollu girisme ne? En fazla çamaşır ipi ile gelirsiniz.
Chopper fanı fişi çekmez, takarEski düşman fanı olmak da zor be! Önce Luffy fanlarıyla atışıyorsun ki kesin yenilgi demek bu. Sonra seri ilerleyip de tayfa güçlendikçe zamanında belki desteğini aldığın Sanji, Zoro, Franky fanlarıyla bile karşı karşıya kalıyorsun. En son Chopper fanları işte fişi çekiyor @Mike
Kendinle karıştırma beni yav daha dün Hollywood senaryoları yazıyorsun denmedi mi sana onla karıştırmışsındır Hollywood’dan çık artık.Hangi ergümanlar la? Söylediğin şeylerin yarısı kendi hayal gücün.
Harcanıyor burada. Yanlış yer yanlış zaman işte...Kendinle karıştırma beni yav daha dün Hollywood senaryoları yazıyorsun denmedi mi sana onla karıştırmışsındır Hollywood’dan çık artık.
Onepiece dışında tabi ki belli olmayan, merak uyandırıcı bir konuda senaryo yazacağız.Kendinle karıştırma beni yav daha dün Hollywood senaryoları yazıyorsun denmedi mi sana onla karıştırmışsındır Hollywood’dan çık artık.