Aynen dostum Luffy nin yumruk attığı sahneye defalarca kez baktım.Yağmurlu havada su yok bunlara
Aynen dostum Luffy nin yumruk attığı sahneye defalarca kez baktım.Yağmurlu havada su yok bunlara
@Kaido_93 bize laf atılmış Op alemi yaşıyorsa bizim politikamız sayesinde ama farkında değiller.Onlar Gorosei. Tenryubitolar burunlarından sümük akan Kutsal Ejder nam-ı diğer Kutsal Mallar Neyse konu dağıldı biraz.
Aynen öyle. Issho konusunda da bizden bahsetmişlerdi. Charloss fanları olarak forumu ele geçireceğiz inşallah
Çok sevdim ya Brulee'yi İyi kadın aslında.Brulee eklensin koca arc sırf onun için okudum. millet çok küçümsüyor Brulleyi
Dostum şakasına takılıyoruz ya. Ciddiye almayın@kuroashi.no.sanji1993 ejderler buraya da geldi onların Fanı olacağını hiç tahmin etmemiştim
Tamam Ne bileyim avatarda tam fanlik rüzgarı gibiDostum şakasına takılıyoruz ya. Ciddiye almayın
İddia kaybettik ya ondan avatarlara bu yakışıklıyı koydukTamam Ne bileyim avatarda tam fanlik rüzgarı gibi
Perşembe günü bitiyor Alpamis'le ne alakası var anlamadım?
Bir alakası yok o Luffy i ne kadar seviyorsa bende o kadar seviyorum. Luffy Kutsal ejderlerden ne kadar nefret ediyorsa @Alpamis de ediyordur.Perşembe günü bitiyor Alpamis'le ne alakası var anlamadım?