Normaldir anlaşamamakKızma ya benim anlatmak istediğim Tenryubitolar sabit kişiler Amiraller Shichibukai lar CP ler değişken kişiler o yüzden dedim. Şimdi gülümse![]()

Bak 20 krallık ve 170 küsur ülkeyi katmadım onlar da var
Çok geniş bir şey hükümet.Normaldir anlaşamamakKızma ya benim anlatmak istediğim Tenryubitolar sabit kişiler Amiraller Shichibukai lar CP ler değişken kişiler o yüzden dedim. Şimdi gülümse![]()

Çok geniş bir şey hükümet.Normaldir anlaşamamak
Bak 20 krallık ve 170 küsur ülkeyi katmadım onlar da varÇok geniş bir şey hükümet.
bir G5 var marinjou da sürekli karşımıza çıkan 5 ihtiyar her ne varsa o ihtiyarlarin altından çıkıyor. Onlar TenryubitolarOnlar Gorosei. Tenryubitolar burunlarından sümük akan Kutsal Ejder nam-ı diğer Kutsal Mallarbir G5 var marinjou da sürekli karşımıza çıkan 5 ihtiyar her ne varsa o ihtiyarlarin altından çıkıyor. Onlar Tenryubitolar
Neyse konu dağıldı biraz.Kutsal ejderler yukarıdaki şıklarda olsaydı bu sözünden sonra o şıkkı itina ile tıklardımOnlar Gorosei. Tenryubitolar burunlarından sümük akan Kutsal Ejder nam-ı diğer Kutsal MallarNeyse konu dağıldı biraz.

Luffy amiral döver diyenler var hocam, bu nasıl küçümsenmek?Bazen Luffy'de küçümseniyor.

Yağmurlu havada su yok bunlaraKutsal ejderler yukarıdaki şıklarda olsaydı bu sözünden sonra o şıkkı itina ile tıklardım![]()

Son tartışmalara baksan yeterli aslında o zaman yüceltiliyor mu küçümseniyor mu görebilirsinBazen Luffy'de küçümseniyor.
millet çok küçümsüyor Brulleyi