Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

@artyomdh usta geçen yarış ferrariler diskalifiye olunca bana bağırıp çağırıyordun, ferrariyi kesin al gibi bir tavsiye vermediğim halde. Bu hafta Verstappen en garanti seçenek dedim, adam gitti pol + yarış galibiyeti yaptı ama bir teşekkür bile yok.
Ferrariden hala canımız sıkkın. Vers+Mclaren aldık ama yine 4.yüz. Ben anlamadım ki.

Son düzenleme:
Benim ferrariye uğursuzluk getirdiğimi iddia eden @İnari'nin izlediği yarışlarda takımın en iyi derecesi sekizincilikken, bir yarıştan iki araçla birden diskalifiye olmuşken kendisinin izlemediği ilk yarışta dördüncülük aldılar. Birkaç yarış daha izlemese Çöplerc bile şampiyonluğa oynayacak sanırım. Biraz da gerçekler.

Benim ferrariye uğursuzluk getirdiğimi iddia eden @İnari'nin izlediği yarışlarda takımın en iyi derecesi sekizincilikken, bir yarıştan iki araçla birden diskalifiye olmuşken kendisinin izlemediği ilk yarışta dördüncülük aldılar. Birkaç yarış daha izlemese Çöplerc bile şampiyonluğa oynayacak sanırım. Biraz da gerçekler.
Birkaç yarışcık ekran başına geçmesen olur mu @İnari puan lazım da

Birkaç yarışcık ekran başına geçmesen olur mu @İnari puan lazım da
Yanıldınız, ben ferrarinin diskalifiye olduğu yarışı düzgünce izleyemedim, fakat bugünkü yarışı internetimi feda ederek izledim ve evet ferrari kendini bulmaya başladı.

Geçen sezonun yarisindan sonra kendini banlatan @kaizokuou gitmesi ise ferrariye galibiyetler getirmistir. 3 yarış sonra anlarsınız ferrari neymiş

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 29)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık