Alonso bunun en fazla mekanikerliğini yapar ve der ki: "Lanet olsun adamım. Bunu yalnızca o yapabilir. Vay canına he. V-A-Y canına."Mübalağa yok, yazdıkları yüzde yüz doğru. Hatta bir tık eksik kalmış bile diyebiliriz.
Alonso bunun en fazla mekanikerliğini yapar ve der ki: "Lanet olsun adamım. Bunu yalnızca o yapabilir. Vay canına he. V-A-Y canına."Mübalağa yok, yazdıkları yüzde yüz doğru. Hatta bir tık eksik kalmış bile diyebiliriz.
Bak bu da yüzde yüz doğru. @İnariAlonso bunun en fazla mekanikerliğini yapar ve der ki: "Lanet olsun adamım. Bunu yalnızca o yapabilir. Vay canına he. V-A-Y canına."
@Sir Crocodile sen bunu ne ara tedrisatindan geçirdin yaBak bu da yüzde yüz doğru. @İnari
İyice kafayı yedi bu da ya. Yok F2 aracıyla.Bak bu da yüzde yüz doğru. @İnari
2012 kadar olmasa da Verstappen'in aracı ileri taşıdığı doğrudur. Tabi şöyle de bir gerçek var aracı tamamen Verstappen üzerine yapıyor Redbull, yani en iyi koşulu sağlıyor ona. Şuan normal şartlarda McLaren'lerin 1-2 yapması gerekiyordu. 2012'den tek farkı o dönem farklı takımlar öne çıkıyordu ve 3-4 takım bazen birbirine şuan ki durumdan daha yakın oluyordu.@Sir Crocodile sen bunu ne ara tedrisatindan geçirdin ya
İyice kafayı yedi bu da ya. Yok F2 aracıyla.![]()
Budur.
Ferrari aracı anlayıp sağlam bi guncellemeyle şampiyonluğa oynar diyorum, vers mi ters mi görürüz o zamanBudur.
Verstappen akranlarından daha iyi bir sürücü, F1 tarihindeki en iyi sürücülerden biri aynı zamanda ama abartılma seviyesi hâlihazırda sahip olduğu iticiliği üçe beşe katlıyor maalesef. En iyi 2. Araba Red Bull. Verstappen McLaren'in aracını sürüyor olsaydı da kazanırdı, buna da lafım yok. Piastri'nin bu saatten sonra yapacağı şey Norris'in önünde kalmak. Sezona daha iyi başlayan taraf o. Norris enayisi olacağına Piastri olsun şampiyon zaten. bu yıl da Verso olursa çok fena terso olurum.![]()
Ferrari aracı anlayıp sağlam bi guncellemeyle şampiyonluğa oynar diyorum, vers mi ters mi görürüz o zaman