Tüyoları söylemediniz ki. Dizdikten sonra mı söylüyon?Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :s
@Montana olm takim daha fazla veriyo norrisle vers niye aldin jdjfjdhfjs
Tüyoları söylemediniz ki. Dizdikten sonra mı söylüyon?Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :s
@Montana olm takim daha fazla veriyo norrisle vers niye aldin jdjfjdhfjs
Amaneden'e bak. Adam sinekten yağ çıkartmış yine.2x boostunu albon yerine piastri için kullansaydın 19 puan daha alacaktın.![]()
inariyi tekte geçerim ehehe diyordun la yardım mı istedin sankiTüyoları söylemediniz ki. Dizdikten sonra mı söylüyon?
Anca böyle korkak ayak oyunları ile önüme geçersin, rahat ol.inariyi tekte geçerim ehehe diyordun la yardım mı istedin sanki
Yeni isim oluşturuluyor: Görün Cerrahı.14 den 83 e çıktım geliyorum ama yavaş yavaş
Geçen sene acemice hatalar çok yaptılar. Bu seneye tecrübe olur diyordum ama demek daha da lazım. Pilotlar iyi araba iyi. Bir yerde işi götürürler.İşte aynı seansta aynı lastikle iki defa hızlı tur attırmaya kalkarsan böyle olur. Bunu gitsin Avusturya'da yapsın, burada değil. McLaren takım yönetmeyi bilmiyor hiç.
Bizim kara oğlan işi bozsa da işi biz götürsek.Geçen sene acemice hatalar çok yaptılar. Bu seneye tecrübe olur diyordum ama demek daha da lazım. Pilotlar iyi araba iyi. Bir yerde işi götürürler.
Anca 2 sene sonra olur herhalde. Ben Ferrari'den pek umutlu değilim. McLaren arabayı daha da geliştirirse yalandan "Back to Home" sloganını atar güzel bir hikaye yazar. Halbuki maksat araba iyi gidem şampiyon olam.Bizim kara oğlan işi bozsa da işi biz götürsek.