Senin neredeyse iki katın kadar puan almışım, şimdi alay edicem ama yarın başıma bir şey gelir diye korkuyorum. O yüzden alay etmiyorum şu an. Yarın da böyle olursa görüşürüz. Olmazsa:Hamido napmis oyle ya, bu gidisle ligde hamido ferrari yaparim gibi
Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :sSenin neredeyse iki katın kadar puan almışım, şimdi alay edicem ama yarın başıma bir şey gelir diye korkuyorum. O yüzden alay etmiyorum şu an. Yarın da böyle olursa görüşürüz. Olmazsa:
@Montana hoş geldin usta sen de.
Olm ferrariyi salip puana oynamaya baslamissin iyice, ben puana oynamaya baslarsam en gec 3 yarisa fark atarim :s
2x boostunu albon yerine piastri için kullansaydın 19 puan daha alacaktın.Merak ettim puanlar nasıl acaba
2 değişiklik yaptım onu değiştiremem diye öyle bıraktım.2x boostunu albon yerine piastri için kullansaydın 19 puan daha alacaktın.![]()
O değişiklik hakkını etkilemiyor, istediğin kadar değiştirebiliyorsun.2 değişiklik yaptım onu değiştiremem diye öyle bıraktım.