E ben de aynını yaptım f1 yapay zekası bundan sonra düşmanız oğlumHamilton'ı seçip gerisini doldurma seçeneğine bırakan adama da geçilmezsiniz ya.![]()
İyi puan toplayamayınca kolpalar başlanmış. F1 senin alanın. Benim gibi dün takip etmeye başlamış adamdan 35 puan fark yedin.Hamilton'ı seçip gerisini doldurma seçeneğine bırakan adama da geçilmezsiniz ya.![]()
Kimse sana düşman değil de @artyomdh 'un hırsı hepimize düşmandır bak.E ben de aynını yaptım f1 yapay zekası bundan sonra düşmanız oğlum
Hamido gerçekten şok olmuştur ya bu takıma. Adama kahvehaneden taktik verir gibi k1 bas k1e. Bak k1 e basmazsan geçemezssin yeğenim diyorlar telsizdenElden ele yayalım da ulaşsın Hamilton'a sonraki yarışa kadar.
Bonodan sonra bu vasıfsızları görünce şok olmuştur adamcağızHamido gerçekten şok olmuştur ya bu takıma. Adama kahvehaneden taktik verir gibi k1 bas k1e. Bak k1 e basmazsan geçemezssin yeğenim diyorlar telsizden![]()
Löklök zaten alıştı bunlara o da telsizden dagasını geçiyor ama hamido emekli bile olabilir bunlar yüzünden.
Bonoyu da getirip ferrariden bağımsız plarak çalışmaları lazım.Bonodan sonra bu vasıfsızları görünce şok olmuştur adamcağız