Şu şekil rahatsızlık veriyor adamUsta sen 1.cisin. Ben ikinci. f1 duayenleri @kaizokuou ve @İnari 5 ve 6.
Şu şekil rahatsızlık veriyor adamUsta sen 1.cisin. Ben ikinci. f1 duayenleri @kaizokuou ve @İnari 5 ve 6.
Sizi geçince benim mikroplukŞu şekil rahatsızlık veriyor adam
Nereden çağırdık ya lige, başımıza dert aldık.
Ferrari her sezon öncesi en iyi takım ilan edilir, uçak icat ettikleri falan söylenir usta. Biz de bir umut deyip her sene inanırız ama hep fos çıkarlar.Sizi geçince benim mikropluk
Ferrariyi seçmekle hata mı ettik bilmiyorum ama. Çok takip etmiyorum ama Hamilton transferiyle ve Leclerc'in popülerliği gözümüzü boyadı. Alalım dedik ama millet diğer takımlardan çok daha iyi puan toplamış.
Usta senin takıma baktım da bunlar kim. Herhangi 3 adam almışsın gibi duruyor.Ferrari her sezon öncesi en iyi takım ilan edilir, uçak icat ettikleri falan söylenir usta. Biz de bir umut deyip her sene inanırız ama hep fos çıkarlar.
Tam olarak böyle bir şey yaşandı üstüne çok ümit bağladığım sainz alonso ikilisi yarış başında kaza yapınca paket oldumFerrariyi seçmekle hata mı ettik bilmiyorum ama. Çok takip etmiyorum ama Hamilton transferiyle ve Leclerc'in popülerliği gözümüzü boyadı. Alalım dedik ama millet diğer takımlardan çok daha iyi puan toplamış.
Avans veriyoruz deriz mesela.Usta senin takıma baktım da bunlar kim. Herhangi 3 adam almışsın gibi duruyor.
![]()
Leclerc duvara çarptı şu an.Haftaya Sainz ilk 8, Lec en kötü 2 yapacak