Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Hamilton'ın dominasyon zamanlarında - özellikle son zamanlarında - Max'ın ve Ferrari ekibinin galibiyetler aldığını ve Ham'in şampiyonluk yarışında zorlandığını hatırlıyorum ben. Max'ı bu zamanlar Perez bile durduramıyorken, Max'ın dominasyonu Formula 1'i izlenebilir kılmıyor bence, ama Hamilton dominasyonundan sıkılmış - belki de bundan dolayı bir nefret etme durumu oluşmuş da olabilir - büyük bir kitle bunu görmezden gelip, "Ham'de böyleydi, şöyleydi v.s" muhabbeti yapıyorsa bilemeyeceğim :t
Hamilton da böyleydi ya. 2017'de mi 2018'de mi ne Ferrari biraz zorlamış ama son şampiyon olduğu 2020 senesindeki Mercedes mesela tarihin en iyi aracı olarak görülüyor çoğunlukla. Dördüncü, beşinci sıradaki pilotlara tur bindirdiği yarışlar olmuştu. xD Bottas'ın önde olduğu durumlarda takım kendisine Hamilton'a yol vermesini emrediyordu, onlarda da takım içi rekabet yoktu yani. İkisinin de dominasyonunu izledim/izliyorum, ikisi de kötü. Tabii tarihin en iyi sezonu 2021'i izledikten sonra ne kadar keyif alabiliriz artık bilmiyorum. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık