Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Hamido pole alınca canlandı konu, forumda kimse Max’ı sevmiyormuş :D
Maceristan duvarsız Monaco’yu andırdığı için bu tarz heyecanlı bir sıralama turu bekliyordum açıkçası.
Alfa Romeo’lar tek turda müthiş performans gösterdi.

Ah be Norris az bir şey zorlasa alabilirmiş pole’ü.
Toto’nun sıralama turunun başından sonuna kadar geçirdiği duygu değişimi de komediydi.

Hamido pole alınca canlandı konu, forumda kimse Max’ı sevmiyormuş :D
Maceristan duvarsız Monaco’yu andırdığı için bu tarz heyecanlı bir sıralama turu bekliyordum açıkçası.
Alfa Romeo’lar tek turda müthiş performans gösterdi.

Ah be Norris az bir şey zorlasa alabilirmiş pole’ü.
Toto’nun sıralama turunun başından sonuna kadar geçirdiği duygu değişimi de komediydi.
Ben seviyorum Max'ı da ama rekabeti daha çok seviyorum. Her hafta sonu pole, en hızlı tur, yarış galibiyeti aynı adama gidince desteklemek de gelmiyor içimden. Bir de çıkıp "benim dominasyonum sıkıcı değil" diyor. :D

Ben seviyorum Max'ı da ama rekabeti daha çok seviyorum. Her hafta sonu pole, en hızlı tur, yarış galibiyeti aynı adama gidince desteklemek de gelmiyor içimden. Bir de çıkıp "benim dominasyonum sıkıcı değil" diyor. :D
Hamilton'ın dominasyon zamanlarında - özellikle son zamanlarında - Max'ın ve Ferrari ekibinin galibiyetler aldığını ve Ham'in şampiyonluk yarışında zorlandığını hatırlıyorum ben. Max'ı bu zamanlar Perez bile durduramıyorken, Max'ın dominasyonu Formula 1'i izlenebilir kılmıyor bence, ama Hamilton dominasyonundan sıkılmış - belki de bundan dolayı bir nefret etme durumu oluşmuş da olabilir - büyük bir kitle bunu görmezden gelip, "Ham'de böyleydi, şöyleydi v.s" muhabbeti yapıyorsa bilemeyeceğim :t

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık