Kalp krizi falan geçirmedin dimi ahhaahAdammmmmmm. Adaaammmm.
Ahahaha. Son sektörde (benim görebildiğim) iki hata yaptığı için alamayacak diye düşündüm ama Serhan Acar'ın da dediği gibi burun farkıyla aldı ustam.Kalp krizi falan geçirmedin dimi ahhaah
Max yarın agresiflesir mi yoksa geçen haftaki gibi nasılsa geçerim diyip rahat takılır mi?Ahahaha. Son sektörde (benim görebildiğim) iki hata yaptığı için alamayacak diye düşündüm ama Serhan Acar'ın da dediği gibi burun farkıyla aldı ustam.
"Get in there Lewis!"
İlk virajdan dalar içeri.Max yarın agresiflesir mi yoksa geçen haftaki gibi nasılsa geçerim diyip rahat takılır mi?
Sabırsızlıkla bekliyorum o aniİlk virajdan dalar içeri.
Ben seviyorum Max'ı da ama rekabeti daha çok seviyorum. Her hafta sonu pole, en hızlı tur, yarış galibiyeti aynı adama gidince desteklemek de gelmiyor içimden. Bir de çıkıp "benim dominasyonum sıkıcı değil" diyor.Hamido pole alınca canlandı konu, forumda kimse Max’ı sevmiyormuş
Maceristan duvarsız Monaco’yu andırdığı için bu tarz heyecanlı bir sıralama turu bekliyordum açıkçası.
Alfa Romeo’lar tek turda müthiş performans gösterdi.
Ah be Norris az bir şey zorlasa alabilirmiş pole’ü.
Toto’nun sıralama turunun başından sonuna kadar geçirdiği duygu değişimi de komediydi.
Hamilton'ın dominasyon zamanlarında - özellikle son zamanlarında - Max'ın ve Ferrari ekibinin galibiyetler aldığını ve Ham'in şampiyonluk yarışında zorlandığını hatırlıyorum ben. Max'ı bu zamanlar Perez bile durduramıyorken, Max'ın dominasyonu Formula 1'i izlenebilir kılmıyor bence, ama Hamilton dominasyonundan sıkılmış - belki de bundan dolayı bir nefret etme durumu oluşmuş da olabilir - büyük bir kitle bunu görmezden gelip, "Ham'de böyleydi, şöyleydi v.s" muhabbeti yapıyorsa bilemeyeceğim :tBen seviyorum Max'ı da ama rekabeti daha çok seviyorum. Her hafta sonu pole, en hızlı tur, yarış galibiyeti aynı adama gidince desteklemek de gelmiyor içimden. Bir de çıkıp "benim dominasyonum sıkıcı değil" diyor.