tam olarak bilmiyorum ama 170 ila 175 arası bişeyBoyun kaç acaba?
tam olarak bilmiyorum ama 170 ila 175 arası bişeyBoyun kaç acaba?
O zaman biraz kilo vermen lazım. Ben de 80 kiloyum ama boy 1.85. Bu aralar cips, hamur işi, kırmızı et, çikolata ve şekerlemeleri falan azalttım. Kolesterolüm sınırı geçmiş. 200 sınır iken 210 olmuş.tam olarak bilmiyorum ama 170 ila 175 arası bişey
Şekeri, karbonhidratı bende bırakıcam hocam. Biraz araştırdım yüzdeki ödemi atmak için keto diyeti öneriliyor. Bu diyetteki ana amaçta karbonhidratı neredeyse sıfıra indirip enerjiyi sağlıklı yağlardan alma. Birde günde minimum 3 litre limonlu maydanozlu su içmem lazımmış vs vs. 1 ay boyunca denicem bakalım nolacak.O zaman biraz kilo vermen lazım. Ben de 80 kiloyum ama boy 1.85. Bu aralar cips, hamur işi, kırmızı et, çikolata ve şekerlemeleri falan azalttım. Kolesterolüm sınırı geçmiş. 200 sınır iken 210 olmuş.
şu synthol basıp kendisini michelin lastik adam'ına çevirenleri oldum olası anlayamıyorum.
Calisthenic yapıp onu bıraksan da aynı şey. İşleyen demir pas tutmaz. Maalesef yaptım bırakayım diye bir şey yok.Şu bodybuilding çok nankör bir spor başka önerisi olan var mı acaba kalisteniks öneren oldu
Bench pressin kaçtı?Çok güçlendiğim için bir süre ara verdim. Kapıyı açarken kapı kolu kırıyorum.