Amerikan vari bulk evet :d fast mast food. Ama altyapı sağlam olunca getirisi de oldu tabi. Şöyle bi bir haftalık form atalım;30 yağ oranına çıkacak kadar bulk yaptin mı

Amerikan vari bulk evet :d fast mast food. Ama altyapı sağlam olunca getirisi de oldu tabi. Şöyle bi bir haftalık form atalım;30 yağ oranına çıkacak kadar bulk yaptin mı
Sağlam işcilik.Amerikan vari bulk evet :d fast mast food. Ama altyapı sağlam olunca getirisi de oldu tabi. Şöyle bi bir haftalık form atalım;
akşam çektim birde bunu, işten geldiğimde yorgun argın, pump falan da olmadan![]()
74 aktif olarakSağlam işcilik.Su anki kilon kaç?
Bi tık can sıktı valla :dİstanbuldaki Macler çok sıkıntı ama bilgin olsun. İş çıkış saatleri çok kalabalık. 5-6 Lokasyonunu denedim su ana kadar hepsinde aynı şeyi yaşadım. 3 kişi felan minumum sıra bekliyorsun yazın. Kışın daha kötü olduğunu söylüyor herkes. Bana en uygun bu geldi , ekstra indirimlerim olduğu için. Yoksa yazılacağımı düşünmüyorum. Gökalaf ile resim çekildim geçtiğimiz günlerde tek artısı o oldu xD
Valla olay gerçek . Mecidiyeköy , şişli, levent, maslak bölgesini denedim. Yoğunlar . Kışın da daha yoğunlarmış. Testesteron kokusu ve Askeri tarzda da Kağıthane de geçen persembe antreman yaptım. Alternatif bulamadım evime yakın yoksa işim olmazBi tık can sıktı valla :d