Kral hiç bi fikrim yok@Monkey D Garp @Siyah Ateş
Leblebide inanılmaz besin var, 20gr protein mesela 100gr'de. Buna rağmen pek tüketildiğini görmüyorum sebep ne olabilir acaba ?
Yenilmesi çok uğraştırıcı(zor yeniyor defalarca denedim) ve çok doygunluk hissi veriyor onun yerine para varsa antep fıstığı hepsine tek atar geçer. 1kg yerim antep fıstığı.@Monkey D Garp @Siyah Ateş
Leblebide inanılmaz besin var, 20gr protein mesela 100gr'de. Buna rağmen pek tüketildiğini görmüyorum sebep ne olabilir acaba ?
Reis ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin onu anca @Historia yapabilirYenilmesi çok uğraştırıcı(zor yeniyor defalarca denedim) ve çok doygunluk hissi veriyor onun yerine para varsa antep fıstığı hepsine tek atar geçer. 1kg yerim antep fıstığı.
Maalesef ülkemizde böyle ama paramın olduğu dönemler günde 200 gram tükettiğim oluyor sırf tadından ötürü. Historia sony sponsorluğundaReis ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin onu anca @Historia yapabilir
Fakirsen tatava yapma kardeş :/Reis ocağımıza incir ağacı mı dikeceksin onu anca @Historia yapabilir
Fakir olmasak leblebiden niye bahsedelim ReisFakirsen tatava yapma kardeş :/
A101'de 7 liralık hazır pilakiler var 50 gr proteinli. Tadları da iyi yani.Fakir olmasak leblebiden niye bahsedelim Reis
Gerek yok Fandaşım o kadarına yaBu yağ oranını düşürmek çok zor abi. Ayda 3 kere ödül öğünü yapsan bile işler boka sarıyor. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Ayda 1 kere ödül işi de toto ister. Dayanamıyorum o kadar ben. Canım sıkılmaya başladı. En son basıcam aminoasidi taş gibi olucam :/
@kuroashi.no.sanji1993 yok bu bitkisel bize gelmez, et yiyiciyik bizA101'de 7 liralık hazır pilakiler var 50 gr proteinli. Tadları da iyi yani.