Boynum tutuldu ama galiba fıtık var çünkü kola omza vurdu, 1 aydır geçmedi. Doktor sırası yarına ancak geldi. Ciddi bir şey yok ama sağ taraf omuzdan kola ağrı vuruyor.Hayırdır Reis, ciddi bir şey değildir umarım.
Boynum tutuldu ama galiba fıtık var çünkü kola omza vurdu, 1 aydır geçmedi. Doktor sırası yarına ancak geldi. Ciddi bir şey yok ama sağ taraf omuzdan kola ağrı vuruyor.Hayırdır Reis, ciddi bir şey değildir umarım.
Geçmiş olsun. Bir şey çıkmaz ondan bence.Boynum tutuldu ama galiba fıtık var çünkü kola omza vurdu, 1 aydır geçmedi. Doktor sırası yarına ancak geldi. Ciddi bir şey yok ama sağ taraf omuzdan kola ağrı vuruyor.
Yattığım yerde de terliyorum, bari yürürken terliyeyim dedim dün 19k adım attımZayıflama maratonuma hastalık ve hızlı kilo kaybından kaynaklı açgözlülüğün gelmesiyle birlikte ara vermiş gibi olmuştum. 4 haftadır aralıksız kilo verirken geçen hafta aynı kiloda kaldım. Akşamların da gündüzden daha sıcak olması yüzünden yürüyüş sıklığım azaldı. Bir de bir haftadır akşam yürümüyorum desem yeridir. Ara ara yeni aldığım dumble ve halter aletleriyle 3 günde bir, basit 3-4 hareketi 2-3 setler halinde yaparak kendimi yeniden fitnessa alıştırayım demiştim. Bugün artık tam anlamıyla çalışmanın zamanı dedim ve çeyrek profesyonel arkadaşımın tavsiye ettiği 3-4 kısmi full body hareketi yaptım ve şu an bacaklarım jöle gibi. Çalışmayı bırakalı yarım saat oldu ve nefes düzenim %100 anlamda normale dönmedi.
Sanırım henüz tam zamanı değilmiş.
O kadar atamıyorum. Şu aralar işimin çoğu masa başı olduğu için kilitleniyorum.Yattığım yerde de terliyorum, bari yürürken terliyeyim dedim dün 19k adım attım
Zamanla artacak birsey o , ben de full hemen ofisim 8k adımdan maxımı 33k ya çıkarmıştım, hatta 1 ay boyunca 600k adım attığım ay var, kademeli kademeli arttırarak,yaparsınO kadar atamıyorum. Şu aralar işimin çoğu masa başı olduğu için kilitleniyorum.
Yani antrenman ne kadar ağır geldiyse az önce yataktan kalkarken zorlandım.
Normalde günde 15 bin bandına çıkıyorum zaten. Hiçbir şey yapmadığım zamanlar bile 4-5 bin bandında oluyordum ama son 2-3 haftadır sabah 8de ofise girip gece 1-2ye kadar duruyorum genelde. O yüzden biraz sıkıntılı oluyor.Zamanla artacak birsey o , ben de full hemen ofisim 8k adımdan maxımı 33k ya çıkarmıştım, hatta 1 ay boyunca 600k adım attığım ay var, kademeli kademeli arttırarak,yaparsın
Zaten bir gün öleceğiz deyip intihar etmek gibi bir şey olmuş lan 19k nedir ?Yattığım yerde de terliyorum, bari yürürken terliyeyim dedim dün 19k adım attım
Bir yerden sonra alışıyorsun 19k normal oluyor , 1 ay boyunca yaptım bunu, ki hala 97 kiloyum sadece 10 kilo verebildimZaten bir gün öleceğiz deyip intihar etmek gibi bir şey olmuş lan 19k nedir ?