@Müsteşar Kemal hocam yazdı bir şeyler. Halledicem bir şekilHocaya soru sorabilirsin ama genelde parayla özel ders alıyorsun. Olmadı buraya da yazabilirsin.
@Müsteşar Kemal hocam yazdı bir şeyler. Halledicem bir şekilHocaya soru sorabilirsin ama genelde parayla özel ders alıyorsun. Olmadı buraya da yazabilirsin.
bende ileri derece reflü ve midede iltihap vardı doktor 50 çeşit ilaç denedi en son ameliyat demişlerdi benimde açıkçası yemedi ya olurda düzelmezsem diye sonra baharatı ve çok yağlı şeyleri çikolata soğan domates felan reflü yapabilecek şeyleri kestim şuan iyiyim istediğimide yiyip içebiliyorum artık, ilaçlara ve beslenmeye dikkat etmek lazımBeslenmede çok süt ürünleri var mı? Yeşil soğan kuru soğan. Kuru fasulye felan.
Ben süt urunlerini kestim. Kuru fasulye tarzı baklagilleri azalttım. Soğan nadiren kuru yiyorum. Haftada bir büyük ihtimal. Çok baharatlı şeylerden uzağım. Aşırı yağlı sıvı yağlı daha doğrusu şeylerden kaçınıyorum.
Reflü vardı bende. Baya bir zamandır şikayet etmiyorum o konuda. Bende de çok sık olurdu reflü.
Geçmiş olsun kral.Hastalıktan sonra eridik yav :/ Grip miydi neydi bilmiyorum :/