Sakın kanma. Kas yapmak için hiçbirine ihtiyacın yok.Ataşehir merkezde sordum şimdi 34k dedi. İçine kumsal inşa etmişler, plajda gibi hissedeceksiniz diyor olm ne oluyor ALO!!a asdhkokasd
Sakın kanma. Kas yapmak için hiçbirine ihtiyacın yok.Ataşehir merkezde sordum şimdi 34k dedi. İçine kumsal inşa etmişler, plajda gibi hissedeceksiniz diyor olm ne oluyor ALO!!a asdhkokasd
Zengin araplar vücut yapsın diye var galiba o salonlarAtaşehir merkezde sordum şimdi 34k dedi. İçine kumsal inşa etmişler, plajda gibi hissedeceksiniz diyor olm ne oluyor ALO!!a asdhkokasd
Temel fıkrası geldi aklıma :SAtaşehir merkezde sordum şimdi 34k dedi. İçine kumsal inşa etmişler, plajda gibi hissedeceksiniz diyor olm ne oluyor ALO!!a asdhkokasd
Yapay güneş de var mı acabaSakın kanma. Kas yapmak için hiçbirine ihtiyacın yok.
Ataşehir'de arap yok pek. Bizim zenginlerin mekanıZengin araplar vücut yapsın diye var galiba o salonlar
Bet ne kadar artabilir şuan sadece onu merak ediyorumTemel fıkrası geldi aklıma :S
Türkler olarak biz bu ülkenin güzelliğini yaşayamıyoruz zaten, turistler ve araplar çıkarıyor ülkenin tadını.Zengin araplar vücut yapsın diye var galiba o salonlar
4 tane zengin Arap sevgili yapıp ben de çikaracam keyfini.Türkler olarak biz bu ülkenin güzelliğini yaşayamıyoruz zaten, turistler ve araplar çıkarıyor ülkenin tadını.
Yıllık 1600 ne la, şimdi en merdiven altı yerler 4-5'den aşağı değil. havuzlu saunalı hamamlı yere gidersen 10k'ın altına yok.Yıllık 1600e yazıldım ben geçen Eylül'de. Nasıl bir salon o?
Valla ben de şaşırıyorum ama öyle. Çok kaliteli değil ama iş görüyor. Hamamla saunayla havuzla falan işim yok zaten. Sporumu yapıp çıkıyorum yetiyor bana, ha biraz daha havadar olsa daha güzel olurdu ama yapacak bir şey yok ona da.Yıllık 1600 ne la, şimdi en merdiven altı yerler 4-5'den aşağı değil. havuzlu saunalı hamamlı yere gidersen 10k'ın altına yok.
Yok yahu şuan bizim burada en merdiven altı en kötü yerin yıllığı 4250 tl, en ucuz salon diyorum. Geçen sene bedavaymış. Neyseki 2 senelik daha üyeliğim var.Valla ben de şaşırıyorum ama öyle. Çok kaliteli değil ama iş görüyor. Hamamla saunayla havuzla falan işim yok zaten. Sporumu yapıp çıkıyorum yetiyor bana, ha biraz daha havadar olsa daha güzel olurdu ama yapacak bir şey yok ona da.
Geçen sene Kayseri'de havuzlu saunali bir yere gidiyordum orası 6 aylık 2400dü galiba. Bu ekstra şeylerden çok yükseltiyorlar fiyatı.