Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Yıllık 1600 ne la, şimdi en merdiven altı yerler 4-5'den aşağı değil. havuzlu saunalı hamamlı yere gidersen 10k'ın altına yok.
Valla ben de şaşırıyorum ama öyle. Çok kaliteli değil ama iş görüyor. Hamamla saunayla havuzla falan işim yok zaten. Sporumu yapıp çıkıyorum yetiyor bana, ha biraz daha havadar olsa daha güzel olurdu ama yapacak bir şey yok ona da.

Geçen sene Kayseri'de havuzlu saunali bir yere gidiyordum orası 6 aylık 2400dü galiba. Bu ekstra şeylerden çok yükseltiyorlar fiyatı.

Valla ben de şaşırıyorum ama öyle. Çok kaliteli değil ama iş görüyor. Hamamla saunayla havuzla falan işim yok zaten. Sporumu yapıp çıkıyorum yetiyor bana, ha biraz daha havadar olsa daha güzel olurdu ama yapacak bir şey yok ona da.

Geçen sene Kayseri'de havuzlu saunali bir yere gidiyordum orası 6 aylık 2400dü galiba. Bu ekstra şeylerden çok yükseltiyorlar fiyatı.
Yok yahu şuan bizim burada en merdiven altı en kötü yerin yıllığı 4250 tl, en ucuz salon diyorum. Geçen sene bedavaymış. Neyseki 2 senelik daha üyeliğim var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık