Cüş :/ 5 kat nedir?10k isteyen mekana geçen sene 2.200e yazıldım. 1 senede breh be
Cüş :/ 5 kat nedir?10k isteyen mekana geçen sene 2.200e yazıldım. 1 senede breh be
5.5k veririm maksimum dedim (o da salon boş oluyor, çok rahat çalışıp çıkış yapıyorsun diye). Cık dedilerCüş :/ 5 kat nedir?
Lüks mekanlarmış normal ya. Bizimkisi mahalle fitnessıYıllık.
17.800 isteyen;
Okyanusfly - Fitness - Yüzme Havuzu - Sauna
Ümraniye ile Ataşehir'in kesişme noktası Şerifali‘de 2003 yılından beri hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.www.okyanusfly.com
10.000 üzeri isteyen;
Oxygen Republic Spor Tesisleri
oxygenrepublic.com.tr
Yarı fiyat demişsin normal.5.5k veririm maksimum dedim (o da salon boş oluyor, çok rahat çalışıp çıkış yapıyorsun diye). Cık dediler
Sen baya ucuza yazılmışsın.Yıllık 1600e yazıldım ben geçen Eylül'de. Nasıl bir salon o?
Lüks fitness dediğin drogba formalıların olmadığıdır.Lüks mekanlarmış normal ya. Bizimkisi mahalle fitnessı
Kadıköy'deyim bi deSen baya ucuza yazılmışsın.
O zaman ben de lüks bir yerdeyimLüks fitness dediğin drogba formalıların olmadığıdır.
17.800 isteyen şey diyor "kar şelalemiz var" asdojasodj kar şelalesi ne olmKadıköy'deyim bi de
Uygun baya ama sadece fitness başka bir şey yok mekan da küçük ayrıca, kalabalık oluyor. Ha benim için sıkıntı olmuyor, fiyat daha önemli bana.
O zaman ben de lüks bir yerdeyim
Ahahdjahdhwhdh kar şelalesi varsa yazılıyorum hemen.17.800 isteyen şey diyor "kar şelalemiz var" asdojasodj kar şelalesi ne olm
Ataşehir merkezde sordum şimdi 34k dedi. İçine kumsal inşa etmişler, plajda gibi hissedeceksiniz diyor olm ne oluyor ALO!!a asdhkokasdAhahdjahdhwhdh kar şelalesi varsa yazılıyorum hemen.