Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

İnsanların birbirini sevmesine sarılmasına öpüşmesine karşı değilim de abicim ablacım gidin evinizde yapın ya 10 saat squat barının orda durmayın yav... Dellendim yeminle soruyom 6 set var hacı bir daha geliyom başka harekete başladık 8 set daha var hacı... Ebesininki ama.

İnsanların birbirini sevmesine sarılmasına öpüşmesine karşı değilim de abicim ablacım gidin evinizde yapın ya 10 saat squat barının orda durmayın yav... Dellendim yeminle soruyom 6 set var hacı bir daha geliyom başka harekete başladık 8 set daha var hacı... Ebesininki ama.
Dikkat et salon bebek sahiline dönmesin.

Boğazdan keserek 84den 72ye düştüm, ulan dedik hafifledik iki şınav çekeyim 20de işim bitti. Ölmüşüz toprak atanımız yok. Mekik bile 20de bitti ayıp olmasın karın kasına diye 15 de bacak kaldırma yaptım ama harbici bitmişiz. Kastan da verdik herhalde, göbeği sıfırlamadan 12 kilo verdiğimize göre...

Boğazdan keserek 84den 72ye düştüm, ulan dedik hafifledik iki şınav çekeyim 20de işim bitti. Ölmüşüz toprak atanımız yok. Mekik bile 20de bitti ayıp olmasın karın kasına diye 15 de bacak kaldırma yaptım ama harbici bitmişiz. Kastan da verdik herhalde, göbeği sıfırlamadan 12 kilo verdiğimize göre...
O nasıl bir kilo verme boyun kaçtı ki.

1.70 üstü 1.75 altı sanırım. Sevgiliden ayrılınca depresyona girip verdik 8 kilo sonra depresyon geçti ulan hazır vermişken az da dikkat edeyim dedim yediklerime şimdi 71-72 arası gidip geliyorum. Göbeksiz 68 olursam yeter.
Kilon fena değil aslında göbek olayı zor Nalet bir sistemi var göbeğin :(

Spor bana bayağı yaradı. Vücut o biçim yaptım. Kilomu da arttırmak istiyordum 80 kg yaptım. Damarlar felan da cıktı zaten, yağ oranını düsürerek aldıgım da belli. Tek sıkıntı şu karın kası muhabbeti. Abi diyetsiz olmuyor bu meret. Kime sorsam diyet. O yüzden karın kası hariç gerisini okeyledim zaten. Öyle de devam edicem.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık