Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Selam,
decathlondan x2 dumbell sipariş ettim. 15'er kg. Biraz tuzlu oldu. Kaucuk demir döküm.

Ufak bir soyulma vardı dumbellda. Kargocu düşürmüş. Acaba iade etsem mi? Uhu ile ufak yeri yapıştırdım pek belli olmuyor? Gerek var mı bilemedim iade için.

Tavuk erkeklerde göğüs büyümesi yapıyor diyetler ne diyorsun?
Jinekomasti'den bahsediyorsan sebebi tavuk demek biraz sığ olur. Tavuktan başka bir şey yemeyen, ömrü tavuk pilavla geçen insanlar var. Burada asıl soru, tavuk jinekomasti yaparmı değil, diyelim ki jinekomasti bir şekilde tetiklendi, ne yapabilirim? Yapacak hiç bir şey yok, sporla kas kütlesini arttırmakla falan geçmez, ameliyatla aldıracaksın onu.

Göğüs büyümesinden kastın jinekomasti ise eğer kendi tecrübelerimle söyleyeyim öyle bir şey yaşamadım. Yani tavuk pilav yanına gerekli vitamin ve mineral dengesini de sağlarsan bir şey olacağını sanmam ama tek tip beslenme bunaltıcıdır.
Tek tip bedlenmiyorum ama genel anlamda protein için tavuk yiyordum yoksa sadece tavuk değil. Yine de tedirgin etti. Haftada 5 ise üçe mi düşürsem bilemedim. Birazcık korktu. Ama böyle derinlemesine araştırayım dedim bahseden fitness antrenörü de yok.

Jinekomasti'den bahsediyorsan sebebi tavuk demek biraz sığ olur. Tavuktan başka bir şey yemeyen, ömrü tavuk pilavla geçen insanlar var. Burada asıl soru, tavuk jinekomasti yaparmı değil, diyelim ki jinekomasti bir şekilde tetiklendi, ne yapabilirim? Yapacak hiç bir şey yok, sporla kas kütlesini arttırmakla falan geçmez, ameliyatla aldıracaksın onu.
Bugün bunu gördüm de bir tedirgin etti beni. Tavuklar çok ilaçlı büyüdüğü için frlan gibi açıklamalar var. Tavuğa alternatif bulabilir miyiz acep.

Bugün bunu gördüm de bir tedirgin etti beni. Tavuklar çok ilaçlı büyüdüğü için frlan gibi açıklamalar var. Tavuğa alternatif bulabilir miyiz acep.
Çeşitlendirebilir ya da dönüşümlü beslenebilirsin. Bir hafta balık, öbür hafta kırmızı et, sonraki hafta tavuk gibi.

Ayrıca protein ihtiyacınının tamamını tavuktan karşılamak yerine, sabah yumurta, öğleyin kırmızı et, akşam tavuk şeklinde de beslenebilirsin. Hatta protein ihtiyacını sadece hayvansal besinlerden karşılamak yerine yeşil mercimek, nohut gibi bitkisel protein kaynaklarını da öğünlerine dahil ederek ihtiyacın olan proteinin bir kısmını bitkilerden de karşılayabilirsin. Burada amaç tek tip beslenmek yerine, çeşitlendirerek olası yan etkileri en aza indirmek.

Çeşitlendirebilir ya da dönüşümlü beslenebilirsin. Bir hafta balık, öbür hafta kırmızı et, sonraki hafta tavuk gibi.

Ayrıca protein ihtiyacınının tamamını tavuktan karşılamak yerine, sabah yumurta, öğleyin kırmızı et, akşam tavuk şeklinde de beslenebilirsin. Hatta protein ihtiyacını sadece hayvansal besinlerden karşılamak yerine yeşil mercimek, nohut gibi bitkisel protein kaynaklarını da öğünlerine dahil ederek ihtiyacın olan proteinin bir kısmını bitkilerden de karşılayabilirsin. Burada amaç tek tip beslenmek yerine, çeşitlendirerek olası yan etkileri en aza indirmek.
Eyvaah sağolasın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık