Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Ağırlık seti aldım eve. Bacak da çalışabildikten sonra spor salonu saçma geliyor bana.
Sürdürülebilirlik sağlıyor bence. Ben dışarıda yapılan bir şeyi ne zaman eve taşısam, bir süre sonra bırakmış buluyorum kendimi. Benim için her gün arkadaşlarımla takılmaya da bahane oluyordu, o da ayrı bir artısı spor salonunun. Sosyalleşme fırsatı sağlıyor insana.

Sürdürülebilirlik sağlıyor bence. Ben dışarıda yapılan bir şeyi ne zaman eve taşısam, bir süre sonra bırakmış buluyorum kendimi. Benim için her gün arkadaşlarımla takılmaya da bahane oluyordu, o da ayrı bir artısı spor salonunun. Sosyalleşme fırsatı sağlıyor insana.
Dün salona yazıldım ben de ahahahaha...
Evde olmuyormuş cidden ya salonda muhabbet ederken yapması başka oluyor.

Çok araştırdım ve bizzat tespit ettim. 2 Yıldır vücut geliştiriyorum. Güray aydının hipertrofi programını uyguluyorum çok verim aldım bu arada öneririm. Karın kası dediğimiz olay %90 vücudun genel yağ oranıyla alakalı bir durum. Sen orayı ne kadar çalıştırırsan çalış abi gerçekten hafif bir sıkılık ve dolgun durması dışında hiçbir işe yaramıyor. Bölgesel yağ yağma mevzusuda olmadığı için orayı çalışmanında görünürler açısından hiçbir faydası yok. Uzun lafın kısası ağır çalış vücut yağ oranını düşük tut gözükecektir.
Bu arada gerçekten güzel tasarlanmış bir program üzerinde belki kişisel gelişimine bağlı olarak bir iki şey değiştirilebilir örneğin omuzum daha hızlı gelişiyordur sırtın daha yavaş ekleme çıkarmalar gibi ama programın temelini kavrayıp tükenişe yakın olmayı tükenişi bilmeyi çözünce set arası dinlenmenin önemi gibi şeyleri program fena akıyor, ama diğer konuya gelirsek karın kası çalışması demeyelim de core bölgesi güçlendirme adına karın egzersizleri yapmak da faydalı olabiliyor Squat, DL gibi birleşik egzersizlerde.

Evde 2 adet 5kg dumbell ile yapabileceğim günlük program yazabilecek var mı? Discord ile de iletişim kurabiliriz.

Evde 2 adet 5kg dumbell ile yapabileceğim günlük program yazabilecek var mı? Discord ile de iletişim kurabiliriz.
Shoulder pres ,lateral raise, arka omuz dumbel fly,şınav,squat bunları yeknsete sıra sıra yap böyle 5 set olsun bitincede. Biceps curl elmas şınav 3 er setende bunları yap

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık