Ben teşekkür ederimYahu birde genel ankette Law bile Zoro'yu geçti diyen arkadaşlar olmuş, geçtiyse geçti ne yapalım KF anketinde de mi aynı sonuç olmak zorunda ? :/
Ayrıca @Mercury e teşekkürler o kadar emek veriyor
Ben teşekkür ederimYahu birde genel ankette Law bile Zoro'yu geçti diyen arkadaşlar olmuş, geçtiyse geçti ne yapalım KF anketinde de mi aynı sonuç olmak zorunda ? :/
Ayrıca @Mercury e teşekkürler o kadar emek veriyor
Mihawk gömdüm ya dün, yetmez mi? Başka yerden ödeşiriz ya.Mafya gibiyim ben. O borcu alacağım. Topuklarına sıkarım yoksa.
Biri çamur atmalar mı dedi ?Anket sonucundan hoşnut olmayan kişiler yine çamur atmalara başlamış @kuroashi.no.sanji1993. Luffy 20-30 farkla götürse de geyik anketi olurdu zaten bu değil mi Hayır, hiçbir şeye saygın olmasa bile haftalardır anketi buraya kadar taşımış, emek vermiş olan @Mercury'ye saygın olmalı. Adam 100'den fazla karakteri süzgeçten geçirdi. Kaç tane anket konusu hazırladı ve bunu hangi karakterler daha fazla seviliyor, sağlıklı bir sonuç alalım niyetiyle yaptı. Ayıp
Luffy fanları Zoro'yu o kadar çok çekemiyor ki Sanji Luffy'yi pataklamasına rağmen yine de Zoro'ya oy atmıyorlar anlaşılan
İşte Zoro'nun ne büyük adam olduğu yine ortada. Dış mihraklar da devreye girmesine rağmen hala direniyor, dayanıyor reyis. Bu aynı zamanda Zoro'nun ne kadar dayanıklı bir karakter olduğunun bir göstergesi
Bitirmesin fark 20 olacak daha.Luffy öndeyken:
Cümlemi düzelterek küçük düşürmeye çalışmak yerine direk ben böyle eğleniyorum arkadaşım deseydin.Benim gibi düşünseydin cümle mi düzelterek küçük düşürmeye çalışır mıydın acaba ?"." işaretinden sonra bir karakter boşluk bırakılıp, bir sonraki cümleye başlanır.
Küçük düşürmek için yazmadım.Cümlemi düzelterek küçük düşürmeye çalışmak yerine direk ben böyle eğleniyorum arkadaşım deseydin.Benim gibi düşünseydin cümle mi düzelterek küçük düşürmeye çalışır mıydın acaba ?