Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[FİNAL] BÜYÜK KORSANFAN FAVORİ KARAKTER ANKETİ

Favori karakteriniz hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    290
  • Anket kapatılmış .
Anket sonucundan hoşnut olmayan kişiler yine çamur atmalara başlamış :) @kuroashi.no.sanji1993. Luffy 20-30 farkla götürse de geyik anketi olurdu zaten bu değil mi :gamyon:Hayır, hiçbir şeye saygın olmasa bile haftalardır anketi buraya kadar taşımış, emek vermiş olan @Mercury'ye saygın olmalı. Adam 100'den fazla karakteri süzgeçten geçirdi. Kaç tane anket konusu hazırladı ve bunu hangi karakterler daha fazla seviliyor, sağlıklı bir sonuç alalım niyetiyle yaptı. Ayıp :artiz:
Biri çamur atmalar mı dedi ?

Luffy fanları Zoro'yu o kadar çok çekemiyor ki Sanji Luffy'yi pataklamasına rağmen yine de Zoro'ya oy atmıyorlar anlaşılan :)

İşte Zoro'nun ne büyük adam olduğu yine ortada. Dış mihraklar da devreye girmesine rağmen hala direniyor, dayanıyor reyis. Bu aynı zamanda Zoro'nun ne kadar dayanıklı bir karakter olduğunun bir göstergesi :D

Daha yarı finalden (Sanji oyları Zoro'ya yakın gidince) çamur atanlarımız da varmış. :respect:
 
"." işaretinden sonra bir karakter boşluk bırakılıp, bir sonraki cümleye başlanır.
Cümlemi düzelterek küçük düşürmeye çalışmak yerine direk ben böyle eğleniyorum arkadaşım deseydin.Benim gibi düşünseydin cümle mi düzelterek küçük düşürmeye çalışır mıydın acaba ?
 
Zoro dışında oy kullanan herkesi tepki için Luffy'ye oy kaydırmaya davet ediyorum. Bir yan karakterin ve tayfa üyesinin, ana karakter ve kaptan ile aynı oyu alması kabul edilemez. Büyük skandal. Ben Sanji'den alıp Luffy'ye attım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık