O kadar o şekilde yapmayın diye ikaz da geçmiştim amaHayin @Mercury biz belki oy değiştirme hakkına güvenip başkasına oy attık?
Dayanamamışsın hemen sormuşsun ama Ayrıca sen hayırdır benim konularımın tutmasını mı çekemiyorsun. 7000. mesajı bekledim gelmedi zatenbi 29 sayfa daha konuşun diye bir soru soracağım. Luffy'i niye seviyorsunuz ya?
Genel sohbetin sıfırlanmasını bekliyorum, öyle ki 7.000 mesajı geçerse, yazdığım birkaç mesajı sileceğim. Böyle çemkirmen yakışmadı.Dayanamamışsın hemen sormuşsun ama Ayrıca sen hayırdır benim konularımın tutmasını mı çekemiyorsun. 7000. mesajı bekledim gelmedi zaten
Üzgünüm Oda sama. Sanırım haddimi aştım. Hatamı telafi edebilmek için ne yapmam lazım acaba?Genel sohbetin sıfırlanmasını bekliyorum, öyle ki 7.000 mesajı geçerse, yazdığım birkaç mesajı sileceğim. Böyle çemkirmen yakışmadı.
Ben amv pek sevmem normalde. Ama bu çok iyi be. Zoro duygularım taştı. Gidiyim de fake üyelik açıp 15 tane oy veriyim Zoro'ya.
Goklerden gelen bir karar vardir.Biz Luffy'i svmedik .Hersey onun gulusunde sakli.bi 29 sayfa daha konuşun diye bir soru soracağım. Luffy'i niye seviyorsunuz ya?