Çok iyi. Onunda benim kadar seveni var demek ki.Yarı finalde elendi o.
Çok iyi. Onunda benim kadar seveni var demek ki.Yarı finalde elendi o.
Top 5 sıralaması için oy değişimi kapalı kalmali. Sanjinin Wb ve Shanksin oylari etkilenir. Ayrıca oy değişmeyince eglenilmiyor mu bence gayet iyi şuan yorum hızına bakılırsa.
İki mantıklı yorum.En başta senin emeklerine yazık olurdu. Bu 5 karakter buraya gelene kadar sayısız konu açtın uğraştın. Oy değiştirme açık olursa olay Luffy mi Zoro mu olayına kayacak. O zaman en baştan beri uğraşman bir sonuca varmayacaktı. Luffy mi Zoro mu diye tek bir konu açılabilirdi. Adil bir sonucu sen de hakediyorsun. Evet iyi eğlendik uzun bir yol gittik ama artık sonucu da görelim ki tatmin olalım.
En azından denemedim dememAnkette Zoro ve Luffy varken Sanjinin yükselmesi zor.^^
Bu haksızlık hep vardı, biz başta ses çıkardık. Adalet nasıl başladıysa öyle devam etmesidir. Benim oyumu Zoro'ya kaydır. Ben yanlış atmışım.Anlaşılıp oylar anketteki bir kişiye kayarsa, diğer kişilerin oy atmalarinin manası kalmıyor. Zaten birinciyi çıkarmış olacaklar, bu da haksiz seçim demektir.
Katılıyorum. Final sonuçta.
@Mercury Oy değiştirme kapandıysa. Kim ne kadar oy aldı, kim önde, kim geride yazılması da yasaklasın. Ciddiyeti koruyalım o zaman.Oy değiştirmeye ne gerek var biraz net olun final yarışında. .^^
Kaydirmasina gerek yok +1 fazla sayarBu haksızlık hep vardı, biz başta ses çıkardık. Adalet nasıl başladıysa öyle devam etmesidir. Benim oyumu Zoro'ya kaydır. Ben yanlış atmışım.
Sanji tayfayı terk ettiğinde öldü.Sanji şu sonucu görse kahrından ölürdü
Zorlu bir yarış ama Sanjide yerlerde sürünmez çok oy geleceğine eminim.En azından denemedim demem
İlk üçte kalsın yeterZorlu bir yarış ama Sanjide yerlerde sürünmez çok oy geleceğine eminim.