Bir kaç bir şey gördüm de çok dikkat etmedim sanırım. Ben yeni bölüm konuları ve tartışma konularını takip ediyorum genelde.1 aydır anket yapılıyor, nerelerdeydin sen?
Bir kaç bir şey gördüm de çok dikkat etmedim sanırım. Ben yeni bölüm konuları ve tartışma konularını takip ediyorum genelde.1 aydır anket yapılıyor, nerelerdeydin sen?
Demek mazoşistsin.Aç. Benim de paraya ihtiyacım vardı, güzel olur bu dava.
Birçok kişi bu şekilde yaptı işte. Eğlencesine oy değiştirmeKendin diyorsun ne kadar etki etti, etkiledi işte, o zaman müsade ediyorsan şimdi de edeceksin. Ben şimdilik eğelencesine Wb dedim ama oyum Zoro olmalı.
Katılıyorum. Final sonuçta.Finalde bari ciddiyet olsun gerçekten kim birinci görelim. Değişim kapalı kalmalı
Yaklaşık 30 tane anket yapıldı şimdiye kadar.Bir kaç bir şey gördüm de çok dikkat etmedim sanırım. Ben yeni bölüm konuları ve tartışma konularını takip ediyorum genelde.
Finalde bari ciddiyet olsun gerçekten kim birinci görelim. Değişim kapalı kalmalı
Anket bitimine doğru millet bakacak kendi oy verdiği karakter kazanamıyor. Bari ondan sonra sevdiğim karakter kazansın diyecek. Olan oy değiştirmeyecek bizim gibi üyelere olacak.
Ben Zoro'ya oyumu verdim. Daha bu oy değişmez.