Sen kime oy verdin. ^^ ?Shanks in yanında Luffy de var amma
Sen kime oy verdin. ^^ ?Shanks in yanında Luffy de var amma
Zoro yetişmesin. Sanjiye atıp ne yapacan o zaman zaten geride. Böyle mantık olmaz at sen oyunu Luffye gören de Luffyi sevmiyon sancak.Luffy atıp ne yapayım zaten önde
Sen karışmasana zaten ikna olacağı yok baltalama.@Wataame Daisuki
Sanji'den oy giderse Monster trio yalan olur.
Kendisini çok severim, Animede Rayleigh'in dediği gibi kalın kafalılığına çok gülerim, gururlu duruşunun altındaki pofuduk yüreğine bayılırım. Ancak daha önce belirttiğim gibi Zoro'ya oy vermeyenlere beddua eden kişileri görünce -buralarda yeni olduğum için üyelerin üsluplarına hakim değilim doğal olarak- dumur oldum.@çiköfte
Zoro'ya oy vermeyi düşünmez miydiniz ?
Foruma hoş geldin.Kendisini çok severim, Animede Rayleigh'in dediği gibi kalın kafalılığına çok gülerim, gururlu duruşunun altındaki pofuduk yüreğine bayılırım. Ancak daha önce belirttiğim gibi Zoro'ya oy vermeyenlere beddua eden kişileri görünce -buralarda yeni olduğum için üyelerin üsluplarına hakim değilim doğal olarak- dumur oldum.
O zaman Sanji veya Shanks'e at. Zaten Luffy garantiledi gibi birşey.Kendisini çok severim, Animede Rayleigh'in dediği gibi kalın kafalılığına çok gülerim, gururlu duruşunun altındaki pofuduk yüreğine bayılırım. Ancak daha önce belirttiğim gibi Zoro'ya oy vermeyenlere beddua eden kişileri görünce -buralarda yeni olduğum için üyelerin üsluplarına hakim değilim doğal olarak- dumur oldum.
Hoşbuldum.Foruma hoş geldin.
Zoro ve Doflamingo fanlarından uzak dur