Şu Hitchcock'un yapımı olan di mi? Güzeldi o yanlış hatırlamıyorsam.Hayır sadece 1960 yapımı ilk filmi izle.Gerisini izlemen gereksiz.
Beğenirsen üstadın diğer filmlerinden de önerebilirim yazdığın faktörler açısından.
Şu Hitchcock'un yapımı olan di mi? Güzeldi o yanlış hatırlamıyorsam.Hayır sadece 1960 yapımı ilk filmi izle.Gerisini izlemen gereksiz.
Beğenirsen üstadın diğer filmlerinden de önerebilirim yazdığın faktörler açısından.
Evet o film.Şu Hitchcock'un yapımı olan di mi? Güzeldi o yanlış hatırlamıyorsam.
Oop bunun 2000"li yıllardaki versiyonunda Mila Kunis var.Şimdi çirkinde o zamanlar güzelmişİzlemeyi düşündüm ama;
Dört filmlik bir seri, hepsinin izlenilmesi mi lazım yoksa birbiriyle bağımsız olaylar mı?
.Amerikan Psikoymuş o Lucky Number Slevin. Muhtemelen izlememişsindir. Kaçırma.Sonunu merak ettiren,heyecanlandıracak film ve filmler arıyorum önerisi olan varmı?
Eyvallah saol izlemiştim onuLucky Number Slevin. Muhtemelen izlememişsindir. Kaçırma.
http://altyazi.org/sub/m/50073/Who-Am-I-Kein-System-ist-sicher.htmlBöyle ilginç, zeka kokan bir film arıyorum. Var mı öneri :/ Haftasonu IQ kasayım biraz