2 güzel değildi ya.Sin City 1-2 izleyiniz,izlettiriniz.
Sonun yazdığına bir bakayım.Hmm, belki şunlar -> looper, in time, Frequently Asked Questions About Time Travel
not: sonuncu aksiyon değil..
Yani birincisine göre pek tadı yok. Hikaye sağlam değil o kadar. Ama sonucta bu tür filmler çıkmıyor piyasaya. Keyfini cıkara cıkara izledim2 güzel değildi ya.
Sonu için film izlenmez ama heyecanlandıracak ve güzel sonu olanlardan söyleyeyim.Sonunu merak ettiren,heyecanlandıracak film ve filmler arıyorum önerisi olan varmı?
Acayip bir film geçenlerde izledim bu senenin filmi. Nigtcrawler izlemediysen benim çok hoşuma gitti.Sonunu merak ettiren,heyecanlandıracak film ve filmler arıyorum önerisi olan varmı?
Cheap Thrillsi malesef geçen gün izledim.Bourne üçlemeside bayağı oldu izleyeliSonu için film izlenmez ama heyecanlandıracak ve güzel sonu olanlardan söyleyeyim.
Cheap Thrills ismi ucuz heyecanlar zaten.Ama biraz igrenç sahneler olabilir.Heyecan çok arıyorsan bourne üçlemesini izleyebilirsin izlemediysen.
İzlemedim.Acayip bir film geçenlerde izledim bu senenin filmi. Nigtcrawler izlemediysen benim çok hoşuma gitti.
Inside Man ve Blood Diamond bu filmlere bak istediğin gibi filmler olabilir.Cheap Thrillsi malesef geçen gün izledim.Bourne üçlemeside bayağı oldu izleyeli
Şu sıralar pek izlemeye değecek filmler bulamıyorum interstellar bile heyecan uyandırma malesef.