Dellamorte da kitap uyarlamasıymış Bence bu kuralı kaldırmak lazım.Ahahaha @Mercury patladın kardeşim patladın!!!
Dellamorte da kitap uyarlamasıymış Bence bu kuralı kaldırmak lazım.Ahahaha @Mercury patladın kardeşim patladın!!!
Bence de.Dellamorte da kitap uyarlamasıymış Bence bu kuralı kaldırmak lazım.
Güzelmiş bu. İlk mesaja ekleyeyim.Haberdar olmayanlar için bir site önereyim.
Filmin ismini yazıyorsunuz, size filmin bulunduğu türkçe siteleri ve izleme kaynakları gösteriyor.
http://rorofilmizle.com/r.py
Aslında her hafta, film ilk önerildiği zaman, kurallara aykırı mı değil mi diye bakıyorum. Yani bunların kitap uyarlaması olduğunun farkındayım aslında. Yani ne bileyim, filmleri öneren kişilere, bu film kitap uyarlaması, bunu değiştirin demek içimden gelmedi açıkçası. Kuralı koyarken bazı kişiler, kitap uyarlaması olan filmleri izlemek konusunda hassas olabilir diye düşünmüştüm de kural uygulanmamasına rağmen, kimse itiraz etmedi.Kurallarda kitap uyarlamasının yasak olduğunu yeni görüyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Eragon, Ready Player One ve K-20 kitap uyarlamasıydı. Bunlara dayanarak ben de uyarlama önerebilir miyim? @Mercury
Basit bir konuda bile moderatörlük yapma vasfı yoksa demek bende. En iyisi ben istifa edeyim.Ahahaha @Mercury patladın kardeşim patladın!!!
Basit bir konuda bile moderatörlük yapma vasfı yoksa demek bende. En iyisi ben istifa edeyim.
Bu seni daha iyi bir moderatör yapar bence.Yani ne bileyim, filmleri öneren kişilere, bu film kitap uyarlaması, bunu değiştirin demek içimden gelmedi açıkçası.
Göz göre göre kabullenmişsin bir de. Puhaha. Biliyormuş. Kendi kuralını yıkan adam. Kalite yerlerdee.Basit bir konuda bile moderatörlük yapma vasfı yoksa demek bende. En iyisi ben istifa edeyim.
Teşekkür ederim.Bu seni daha iyi bir moderatör yapar bence.
Benim önereceğim de uyarlamaydı bir kurallara bakayım derken, bu kuralı görünce hayallerim suya düştü
Yani, benim açacağım konudan kalite beklemek senin suçun.Göz göre göre kabullenmişsin bir de. Puhaha. Biliyormuş. Kendi kuralını yıkan adam. Kalite yerlerdee.
fdsgjkfdgfd Ben önerdiğim gün izledim filmi yorum yaptım sanıyorum meğerse yapmamışım.Bu haftaki film pek gitmedi sanırım, filmi öneren, ben de sizinle berbaber izlemiş olacağım diyen kişi bile izlemedi. @H1dalg0
Yorum yazmak için hala geç değil ama.fdsgjkfdgfd Ben önerdiğim gün izledim filmi yorum yaptım sanıyorum meğerse yapmamışım.
Keşke The big lebowski önerseymişin tekrar izlermişiz söyle bişey çıktı dün.Yorum yazmak için hala geç değil ama.