İyi yapmışsın Perşembe günü sınavdan çıktıktan sonra izleyebilirim. Bu haftaki film Dellamorte Dellamore değil mi?@serimu burası işte. Bu arada, seni de ekliyorum o zaman.
Aynen, Dellamorte Dellamore. Onun haricinde, filmle ilgili yapılan yorumlara giden linki, üye listesini, önceki filmleri ve onların yorumlarına giden linki falan konunun ilk mesajında bulabilirsin.İyi yapmışsın Perşembe günü sınavdan çıktıktan sonra izleyebilirim. Bu haftaki film Dellamorte Dellamore değil mi?
Sezen Aksu sahnesinde ben de bir hoş oldum.Şu dublaj meselesinden dolayı filmden tiksinmiştim, ama mecburiyetten en sonunda izledim. Shaun of the Death tarzında bir şey bekliyordum da, temaları haricinde çok benzemiyorlarmış. Kalite olarak da pek benzediklerini söyleyemeyeceğim.
Tamam, bize bir şey anlatmak istiyorsunuz da, azıcık senaryoya falan da dikkat edin yani. Komik desem değil, ilgi çekici bir senaryosu var desem, hiç değil. Bu sefer uzun uzun bir şeyler yazmak da içimden gelmiyor.
Filmin tek iyi yanı, iki gözümün çiçeği Sezen Aksu'nun çalması. Filme en uyacak şarkıyı seçmişler, o da iyi uymuş.
Adamlar en sevdiğim Türk şarkıcı ile Türkiye'ye gönderme yapınca insan bir gururlanmıyor değil yani.Sezen Aksu sahnesinde ben de bir hoş oldum.