Ha şimdi anladım. Benim kafa az önce çok farklı yerlere gitmiş.Bu filmi uzun uzun gömmek istiyordum benim yazmak istediklerimi yazdığını gördüm kendi yorumunu benimkinin içine ekleyebilirsin
Ha şimdi anladım. Benim kafa az önce çok farklı yerlere gitmiş.Bu filmi uzun uzun gömmek istiyordum benim yazmak istediklerimi yazdığını gördüm kendi yorumunu benimkinin içine ekleyebilirsin
Altına imzamı atarım diyor.Ha şimdi anladım. Benim kafa az önce çok farklı yerlere gitmiş.
Ben yazmıştım. 11 ocağa kadar finallerim var sonra tam gaz devam.Kulüp iyice ölüyor sanırım.
Bu film indirme mantığını bir türlü anlayamadım, eskiden filmlere erişim kısıtlıydı, indirir arşiv yapardık.İndirdim izleme fırsatım olmadı bugün izlerim.
Ben hala satın alarak izliyorumBu film indirme mantığını bir türlü anlayamadım, eskiden filmlere erişim kısıtlıydı, indirir arşiv yapardık.
Artık online olarak her siteden çok rahat izlenebiliyor, neden hala film indiriyor insanlar?
Allah daha bol versin hocam.Ben hala satın alarak izliyorum
Yok. Bende de yokAllah daha bol versin hocam.
Buraya yapılacak çok iğrenç bir espri bulmuştum ama onu yazmasam daha iyi olur sanırım.Altına imzamı atarım diyor.
Sekiz devir deyince az bir süre gibi duruyor olabilir de, sekiz devir aşağı yukarı dört sene falan ediyor. Mümkünatı yok o kadar devam etmez bence.Ben yazmıştım. 11 ocağa kadar finallerim var sonra tam gaz devam.
Önereceğim filmleri listeliyorum. Şu an sekiz film oldu. Yani en az sekiz devir ben buradayım
İnternet yavaş, donmadan izleyemiyorum. Hele HD izlemek istersem, donmamasının mümkünatı yok. Şahsen ben indirdiğim zaman bu sebepten dolayı indiriyordum.Bu film indirme mantığını bir türlü anlayamadım, eskiden filmlere erişim kısıtlıydı, indirir arşiv yapardık.
Artık online olarak her siteden çok rahat izlenebiliyor, neden hala film indiriyor insanlar?
+1
İnternet yavaş, donmadan izleyemiyorum. Hele HD izlemek istersem, donmamasının mümkünatı yok. Şahsen ben indirdiğim zaman bu sebepten dolayı indiriyordum.