Siyasetçi olman lazım senin.Ne olur ne olmaz ilk 5'e girmeyeyim

Siyasetçi olman lazım senin.Ne olur ne olmaz ilk 5'e girmeyeyim
Sebebini yazarsak ban yeriz :s lig bitince ben de korsanfan üyeliğimi sildireceğim zaten sildirmeden söylerim sebebini :sLigin kurucusu ve anlık olarak 2.si banlanmış. Sebebi de yazmıyor konuda. Yapı var Korsanfanda.
Ben bir de değitirmek için 3 puan harcadım. Gol yemezler belki diye Moura'yı takımda bırakmıştım.Hiç mi sekmez. Mora'yı çıkardım şov yaptı![]()
Suarez dedik, bir sonraki hafta şov yaptı. Tek rakibim zaman.Geçen maç gömdük ama bu maç şov yapmış Suarez.
Ama Miami defans çok kötü ya. Hem yeteneksizler hem de fizik kalite yerlerde. PSG 5 atar bunlara maalesef. Clean Sheet garanti takımın yarısının gol atacağı bir maç olacak
bize bi time lord lazımSuarez dedik, bir sonraki hafta şov yaptı. Tek rakibim zaman.
birtakım olaylar yaşandı ve bazı üyelerin hesabı silindi birkaç gün önce.Ligin kurucusu ve anlık olarak 2.si banlanmış. Sebebi de yazmıyor konuda. Yapı var Korsanfanda.
Ne yaşandı? Kaçırdım sanırımbirtakım olaylar yaşandı ve bazı üyelerin hesabı silindi birkaç gün önce.
Sana Zenon'un oynamayacağını da söyledim ama gidip seni dinledim...bize bi time lord lazım