amaneden Bugün 11:43 #361 justahuman dedi ki: Ne olur ne olmaz ilk 5'e girmeyeyim Genişletmek için tıkla ... Siyasetçi olman lazım senin.
justahuman dedi ki: Ne olur ne olmaz ilk 5'e girmeyeyim Genişletmek için tıkla ... Siyasetçi olman lazım senin.
Kenny Bugün 12:19 #362 Count Alucard dedi ki: Ligin kurucusu ve anlık olarak 2.si banlanmış. Sebebi de yazmıyor konuda. Yapı var Korsanfanda. Genişletmek için tıkla ... Sebebini yazarsak ban yeriz :s lig bitince ben de korsanfan üyeliğimi sildireceğim zaten sildirmeden söylerim sebebini :s
Count Alucard dedi ki: Ligin kurucusu ve anlık olarak 2.si banlanmış. Sebebi de yazmıyor konuda. Yapı var Korsanfanda. Genişletmek için tıkla ... Sebebini yazarsak ban yeriz :s lig bitince ben de korsanfan üyeliğimi sildireceğim zaten sildirmeden söylerim sebebini :s
Jiraiya Bugün 12:21 #363 justahuman dedi ki: Hiç mi sekmez. Mora'yı çıkardım şov yaptı Genişletmek için tıkla ... Ben bir de değitirmek için 3 puan harcadım. Gol yemezler belki diye Moura'yı takımda bırakmıştım.
justahuman dedi ki: Hiç mi sekmez. Mora'yı çıkardım şov yaptı Genişletmek için tıkla ... Ben bir de değitirmek için 3 puan harcadım. Gol yemezler belki diye Moura'yı takımda bırakmıştım.