Tian ezdi geçti Ah Gou'yu, sen diyorsun bu konuda?Böyle tipleri nerde bulacaklardır lo?? Karakterlerin sıfatlari bile ayrı bir şey.
Tian bu sineye cekiyiruz.Tian ezdi geçti Ah Gou'yu, sen diyorsun bu konuda?
Aynen onu bende bekledim. Ah Gou ile bir muhabbet falan eder dedim.Son bölümde keşke reisi de gösterseydi ucundan. Sonuçta o kadar cehenneme indiler
Hatta cehennemin başına geçseydi daha güzel olurdu :SAynen onu bende bekledim. Ah Gou ile bir muhabbet falan eder dedim.
Serinin devamı şeklinde mi? Konusu hakkında bilgin var mı?By the way,
Serinin yazar/çizerlerinin yeni serilerini de atayım da belki resimlerine bakmak isteyen olur..
http://www.1kkk.com/manhua18624/
Journey imiş galiba adı. Adam Google translate ile şöyle bir çeviri yapmış:Serinin devamı şeklinde mi? Konusu hakkında bilgin var mı?
Maymun Kralı mı işleyecek acaba. Orda kuyruklu bir şey gördüm.Journey imiş galiba adı. Adam Google translate ile şöyle bir çeviri yapmış:
Journey Comics: This is the year part of the ancient gods ...... "all day", "Naga", "Yasha", "Asura" ...... and other eight, they have their own territory, and often go to war with each other . Human gods fear, afraid to approach them from the management area. Except the gods, there are a variety of monster, or "magic." Their predecessor of birds and animals, through a chance encounter, cultivation of wisdom, the adult form......