Ray'in gitmeme sebebi böyle basit bir şey değildir. Bak Ace diyor bu benim maceram. WB kabul etmezdi böyle bir şeyi. Adam gururlu biri.Popülist mi Sorsan insanların yüzde 90'ı Ray'i sever birader, ne popülisti
Ray'in gitmeme sebebi böyle basit bir şey değildir. Bak Ace diyor bu benim maceram. WB kabul etmezdi böyle bir şeyi. Adam gururlu biri.Popülist mi Sorsan insanların yüzde 90'ı Ray'i sever birader, ne popülisti
Valla giden gidiyo, luffy nasıl gitti.. Ray için farksız olmaması lazım kanımcaRay'in gitmeme sebebi böyle basit bir şey değildir. Bak Ace diyor bu benim maceram. WB kabul etmezdi böyle bir şeyi. Adam gururlu biri.
Luffy'nin umrunda olur mu ? Tanımıyor bile WB'yi. Ray ile WB arasındaki ilişki daha başkadır.Valla giden gidiyo, luffy nasıl gitti.. Ray için farksız olmaması lazım kanımca
Çoğuda senin dediğini diyor yani Ace niye kurtarmadılar, o bakımdan. Luffy'i niye öksüz yetim bıraktı v.b. laflarda dragon için. Yarın birgün flashback ile verirler cevabıPopülist mi Sorsan insanların yüzde 90'ı Ray'i sever birader, ne popülisti