Kaidou nerede !?
Olmaması iyi olmuş. Yeğeni katledilirken box maçı izlermişçesine viski yudumlaması alagavatlığının kanıtı. Kim sever öyle adamı?Ray-san'ı göremedim..
Dediğine katılıyorum ordada bencillik yapmış, gidersem oraya başım belaya girer mantığıyla hareket etmiştir eminimOlmaması iyi olmuş. Yeğeni katledilirken box maçı izlermişçesine viski yudumlaması alagavatlığının kanıtı. Kim sever öyle adamı?
Şimdi ben Roger olsam ve bu herif benim sağ kolum olsa kahrımdan ölmez miydim? Ölürdüm, adam da öldü işte. Bir Zoro'ya bak bir de şu kepazeye. Zoro yeni tanıştığı velet için 30 gün ölümüne aç kalmayı göze alır, diğeri villasından viski yudumlar.Dediğine katılıyorum ordada bencillik yapmış, gidersem oraya başım belaya girer mantığıyla hareket etmiştir eminim
Garp, Rayleigh ve Dragon konularında Popülist yaklaşmayalım olaya lütfen, demagoji bunlar hepOlmaması iyi olmuş. Yeğeni katledilirken box maçı izlermişçesine viski yudumlaması alagavatlığının kanıtı. Kim sever öyle adamı?
Popülist mi Sorsan insanların yüzde 90'ı Ray'i sever birader, ne popülistiGarp, Rayleigh ve Dragon konularında Popülist yaklaşmayalım olaya lütfen, demagoji bunlar hep