Birden fazla oy kullanıyoruz.Ben bile Zoro'ya oy vermişim.Vay be ben bu forumu Luffyci sanardım ama Zoro'yla başa baş gidiyor anket:/
Arc sonu sana elveda diyecez galiba :/Öyle bir şey demedim Law'dan güçsüze yada Luffy ile arasında fark varsa dedim.Büyük ihtimal amiral'i alcak dedim.Pica ile dövüşürsede zaten uzun bir süre ara vercem.
O zaman ne yazık ki forumu bırakma zamanı gelmiş:SLaw, Zoro'dan güçlü çıkarsa bırakıcam demişti.Bu mesajı hala unutmadım.Bekliyoruz.
Olsun gene de şaşırtıcı oldu benim için:/Birden fazla oy kullanıyoruz.Ben bile Zoro'ya oy vermişim.
Artı Zoro'ya oy verenlerin içinde sırf oy verip forumu terkedenlerde var yada ben hiç denk gelmedimO zaman ne yazık ki forumu bırakma zamanı gelmiş:S
Olsun gene de şaşırtıcı oldu benim için:/
Aynen arc sonu ne olursa olsun en az 1 yıl ara vericem one piece'ten nefret etmenin 1 adım uzagındayım ben.Arc sonu sana elveda diyecez galiba :/
Nolur nefret et.Aynen arc sonu ne olursa olsun en az 1 yıl ara vericem one piece'ten nefret etmenin 1 adım uzagındayım ben.
Law güçlü cıksın Zoro'dan bir daha bakmam zaten seriye.
Neden peki?Aynen arc sonu ne olursa olsun en az 1 yıl ara vericem one piece'ten nefret etmenin 1 adım uzagındayım ben.
Hocam cidden böyle düşünüyorsan bakma zatenAynen arc sonu ne olursa olsun en az 1 yıl ara vericem one piece'ten nefret etmenin 1 adım uzagındayım ben.