Sai de çıkması lazım dedesinin yerine geçtiğine göre. Tam diyemesek de az buçuk genetiği var bu işin. Dragon-Luffy, Roger-Ace, Linlin-Katakuri.
İrade ve kitleleri etkileme emre alma gibi şeylerin ana etmenler olduğunu düşünüyorum zaten. Ama genetik de etkili az buçuk. Tabi bunu karşılayacak kadar potansiyelin olması gerekiyor. Yoksa Linlin'in diğer çocuklarından birinde de olurdu.Bu işin genetikle ilgili değil iradeyle ilgisi olması lazım.
Maalesef genetik faktörler olmazsa olmaz böyle serilerde.İrade ve kitleleri etkileme emre alma gibi şeylerin ana etmenler olduğunu düşünüyorum zaten. Ama genetik de etkili az buçuk. Tabi bunu karşılayacak kadar potansiyelin olması gerekiyor. Yoksa Linlin'in diğer çocuklarından birinde de olurdu.
Ee bi' zahmetttt.Dragon ve Roger'da kesinlikle vardır bence.
Artık önemli olan bunun seviyesi zaten. Yoksa Mihawk'ta olmama ihtimali yok bana göre. En az 6-7 karakterde daha kral haki görücez.Mihawk da olması gerektiğini bende düşünüyorum. Rayleigh isimini global seviyede yayan kişilerde bu hakinin olduğunu söylüyor. Chinjao'da yeni dünyada bir sürü kral hakisi kullanıcısı olduğunu söylüyordu.
6-7 kişi arasıdna Roger, Dragon veya Garp'ı gibileri sayıyor musun? Önemli olan bu resimde kimlerde çıkacak bence.Artık önemli olan bunun seviyesi zaten. Yoksa Mihawk'ta olmama ihtimali yok bana göre. En az 6-7 karakterde daha kral haki görücez.