Kral hakisiyle oluyor.Ben bir şeyi anlamadım. Bu sadece kralların hakisiyle mi oluyor yoksa yüksek silahlanmayla da yapılabilir mi?
Kral hakisiyle oluyor.Ben bir şeyi anlamadım. Bu sadece kralların hakisiyle mi oluyor yoksa yüksek silahlanmayla da yapılabilir mi?
ileri silahlanma ile değil mi ? hmmKral hakisiyle oluyor.
Net bilgi var mı mangada ben hiç hatırlamıyormileri silahlanma ile değil mi ? hmm
Bildiğim kadarıyla kral hakisi. Kılıçlarda herhangi bir silahlanma hakisi görmemiştim diye hatırlıyorum. Anime açılış müziğinde de siyahlık yoktuileri silahlanma ile değil mi ? hmm
Abi o zaman buralar karışır. Pirate Warirors 4'te Kaido'nun güçleri belli değilken yıldırım atma gücü vardı. Ek olarak kar da yağdırabiliyordu. Onigashimada hava değişiklikleri gördük spoilerda yıldırm kullandığı yazıyor saldırı olarak. Aynı oyun Shanks'ın gücünü Wb, Roger karşılaşmasında ortaya çıkan kırmızı kıvılcım gibi şeyleri Kılıcından çıkarabiliyordu. Eğer bu onaylanırsa Wb'nin gemisine haki şovu ile giren Shanks'ta Fatihin hakisinin iler seviyesi var.Bildiğim kadarıyla kral hakisi. Kılıçlarda herhangi bir silahlanma hakisi görmemiştim diye hatırlıyorum. Anime açılış müziğinde de siyahlık yoktu
Normaldir. Shanks'tan da beklerim böyle bir gücü. Sonuçta WB ile kılıç tokuşturup gökyüzünü yarmış birisi yani.Abi o zaman buralar karışır. Pirate Warirors 4'te Kaido'nun güçleri belli değilken yıldırım atma gücü vardı. Ek olarak kar da yağdırabiliyordu. Onigashimada hava değişiklikleri gördük spoilerda yıldırm kullandığı yazıyor saldırı olarak. Aynı oyun Shanks'ın gücünü Wb, Roger karşılaşmasında ortaya çıkan kırmızı kıvılcım gibi şeyleri Kılıcından çıkarabiliyordu. Eğer bu onaylanırsa Wb'nin gemisine haki şovu ile giren Shanks'ta Fatihin hakisinin iler seviyesi var.
bunda Shanksın İleri seviye fatihin hakisi olduğunu düşündüğüm yerAbi o zaman buralar karışır. Pirate Warirors 4'te Kaido'nun güçleri belli değilken yıldırım atma gücü vardı. Ek olarak kar da yağdırabiliyordu. Onigashimada hava değişiklikleri gördük spoilerda yıldırm kullandığı yazıyor saldırı olarak. Aynı oyun Shanks'ın gücünü Wb, Roger karşılaşmasında ortaya çıkan kırmızı kıvılcım gibi şeyleri Kılıcından çıkarabiliyordu. Eğer bu onaylanırsa Wb'nin gemisine haki şovu ile giren Shanks'ta Fatihin hakisinin iler seviyesi var.