Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Fallout (2024-)

Diziyi beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 18 100.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
Dizi olarak güzel ama 2.sezonda FNV'ye ters olan bir çok şey var. Keşke New Vegasta geçen bir sezon yapmasalardı.

Öncelikle oyunu oynamadım , ona göre yorumumu yapacağım.

Dün 2.sezon 7-8.bölümü de bitirip yeni sezonu bekleyen bir kardeşiniz olarak her iki sezonuda keyifle izlediğimi söyleyebilirim. Dünki izlediğim bölümler hatta heyecanımı da hat safhaya sürükledi. Hele '' 2.safhaya geçebiliriz '' cümlesi yeni sezonu da heyecanla beklememe sebep oldu. Şu an pc toplama arefesindeyim. Topladığım da oyunlarını da elden geldiğince oynamama sebep olacak bu dizi. Sadece Lucy'nin saflığı beni deli ediyor ama ona yapacak birşey yok, kız çorak dünyaya henüz ayak bastı ve karakter gelişimi yaşıyor. Diziyi bana sevdiren kim derseniz Hortlak reis Cooper Howard , hem geçmiş hem hortlak sahnelerini severek izliyorum. Adam insanlığa inanan bir haldeyken önüne geleni öldüren biri haline gelmesi fb ile güzel işleniyor. Seri güzel dostlar. Oyunda şöyleydi böyleydi diyenlere saygım sonsuz ama dediğim gibi oyunlar hakkında henüz fikrim yok :D Benim gibi oyunlar hakkında 0 bilgisi olanlar kesinlikle sevecektir.

Bu sezonun konuşulduğuna falan pek denk gelmedim. Reklamlarına da aynı şekilde. Bizim ülkede mi acaba ilgi azaldı yoksa dünya genelinde de böyle mi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık