Ben de beğendim ilk bölümü. Tempoyu düşürmeden yavaş bir giriş yaptılarİlk bölüm geldi. Gayet güzel bir açılış bölümü oldu.
Oyunu hiç bilmiyorum hiç oynamadım ama bu izlediğim en iyi dizilerden biri net olarak. Böyle uyarlamalara can kurban.Cevabi evet olarak isaretledim fakat fallout 3, new vegas, fallout 4 , 76 defalarca bitirmis ve hala oynayan biri olarak daha iyi olmasini beklerdim.
Nasıl yok ya. Her yerden bir şey çıkıyor işte gayet güzel.Oyunu oyun yapan yegane özellik yolların tekinsizliği her an her şey karşına çıkabilir hissiydi. Hatta medeniyetin tekrar gelişememe sebebi de biraz buydu. Dizide bu yok, karakterler ellerini kollarını sallaya sallaya seyahat ediyorlar.
Yav kız vaulttan silahsız çıktı gitti o kadar yol tepti. Yerleşim yerine kadar bir şey çıkmadı karşısına.Nasıl yok ya. Her yerden bir şey çıkıyor işte gayet güzel.
O biraz da dizi icabı olması gereken bir durum. Dünya hakkında hiçbir bilgisi olmayan kızın üstüne süper mutant atmak doğru olmazdı.Yav kız vaulttan silahsız çıktı gitti o kadar yol tepti. Yerleşim yerine kadar bir şey çıkmadı karşısına.