İlk o bitti, herkes sövüyordu. Gerçi bende az sövmedim. Son savaşı toplayamadı ama her biten diğerini arattı. Darısı Op'nin başına.Bunların yanında Naruto yine iyi bitti bence![]()

İlk o bitti, herkes sövüyordu. Gerçi bende az sövmedim. Son savaşı toplayamadı ama her biten diğerini arattı. Darısı Op'nin başına.Bunların yanında Naruto yine iyi bitti bence![]()
Madara gibi adamı nasıl öldüreceğini bilmediğinden direk Zetsu,Kaguya olayına bağladıİlk o bitti, herkes sövüyordu. Gerçi bende az sövmedim. Son savaşı toplayamadı ama her biten diğerini arattı. Darısı Op'nin başına.![]()
Nereden okuyorsun acaba ?Animenin bittiği yerden okumaya başlıyorum. Pek beklentim yok ama bitirelim bizde![]()
Onu hiç hatırlatma, Madara gibisi gelmez. Hepiniz birsiniz ben birim diye tüm manga alemine gösterdi. Kagelerle oynaması olsun hashi ile dostluğu olsun.Madara gibi adamı nasıl öldüreceğini bilmediğinden direk Zetsu,Kaguya olayına bağladı![]()
Bijuulara kafa tutuşu...Onu hiç hatırlatma, Madara gibisi gelmez. Hepiniz birsiniz ben birim diye tüm manga alemine gösterdi. Kagelerle oynaması olsun hashi ile dostluğu olsun.
Bence en iyi Toriko bitti. Sıralama yapayım hemenOkudum ama son biten ft oldu, ondan öyle dedim. Naruto, Bleach, Toriko ve ft. Op tek kaldı öyle at koşturuyor.
Ne tutsak göstermedi, mira RindouBu adam Mira ya hiç yermedi. Ahımı aldı defolsun.![]()
Kalmadı artık düzgün seri, hero bile bunların yerini tutmadı, bıraktım ben. Makarov ölmeliydi hatta ölmüştü. Hakkını helal et.Forum içlenmiş herhalde bitmiş animelerin mangaların konuları hortluyor hep
şimdi böyle deyince baktımda foruma geldiğimde daha anime nedir bilmiyordum şimdi MAL hesabından takip ediyorum vay be ne çok boşa vakit geçirmişim
Bence en iyi Toriko bitti. Sıralama yapayım hemen
Toriko>Naruto>Fairy Tail>>>Bleach
Ama en çok bleach'in kötü bitmesine üzüldüm. En sade o ilerliyordu çünkü en azından en kötü finali yapmamalıydı.
Konu gereği FT'ye laf atıp bitireyim
Alıntı yaptığım arkadaş yüzünden makarov ölmeyince devam etmiştim zaman atlamasından sonra bıraktığım seriyi.Gerçi Mira saolsun katlanır kılmıştı.
Ama şimdi gerçekten şunların yerini dolduran boku no hero academia dışında bir şey yok. O bile korkutuyor beni her an çizgisini bozacak diye.
Mangakalar hep bize karşı vallaNe tutsak göstermedi, mira Rindou