O kadar kötü değil. Hatta sevenine kaliteli bile gelir. Evren ve Karakter tasarımı aşırı kaliteli. Öyle ki karakterlerin yarısı kendi serilerine başrol olacak kadar kaliteli. Ama her şeye arkadaşlığın gücü deyip yeniyorlar. Güç dengesi sıfır bile değil o kadar berbat. Ama güç dengesi harici kaliteliBu seri çöp mü?
Çöp seriymiş.O kadar kötü değil. Hatta sevenine kaliteli bile gelir. Evren ve Karakter tasarımı aşırı kaliteli. Öyle ki karakterlerin yarısı kendi serilerine başrol olacak kadar kaliteli. Ama her şeye arkadaşlığın gücü deyip yeniyorlar. Güç dengesi sıfır bile değil o kadar berbat. Ama güç dengesi harici kaliteli
Ortalama verecek olursam 10 üstünden 6 veririm ben.
Op un bu hallerini gördükten sonra arkadaşlığın gücü kısmı bana makül gelmeye başladı yıllarca manganın hakkını yemişiz.Çöp seriymiş.
Opta da nakamalık gücü var. Şonenlerin hepsi çöp o zaman. Ayrıca, zamanında bilgi bir adam şöyle dedi;Çöp seriymiş.
Arkadaşlığın gücü bahane, füzeler şahane bu serideOp un bu hallerini gördükten sonra arkadaşlığın gücü kısmı bana makül gelmeye başladı yıllarca manganın hakkını yemişiz.
Smoker 1 bölüm Fairy Tail bile izlemediğini söyledi. Sadece Op gömmek için çakma bir seriden bile kötü diyor. Ayrıca niye adamların karılarını karşılaştırıyorsun? :alshwpznwğOpta da nakamalık gücü var. Şonenlerin hepsi çöp o zaman. Ayrıca, zamanında bilgi bir adam şöyle dedi;
Arkadaşlığın gücü bahane, füzeler şahane bu seride
Bir manga kötü diye diğerini sevecek değilim. Fairy Tail çöpse çöptür. Diğer serilerin kötü olması Fairy Tail'i iyi yapmıyor.Op un bu hallerini gördükten sonra arkadaşlığın gücü kısmı bana makül gelmeye başladı yıllarca manganın hakkını yemişiz.
Okunduğu dönemde zaten kötüydü. Devam eden seriler ile bakıldığı zaman bir çok noktada zamanında bizim çöp dediğimiz şeyler normalleşiyor, sana zaten seveceksin demedim :IBir manga kötü diye diğerini sevecek değilim. Fairy Tail çöpse çöptür. Diğer serilerin kötü olması Fairy Tail'i iyi yapmıyor.
Demin yıllarca hakkını yedik diyorsun şimdi de okunduğu dönem zaten kötüydü diyorsun.Okunduğu dönemde zaten kötüydü. Devam eden seriler ile bakıldığı zaman bir çok noktada zamanında bizim çöp dediğimiz şeyler normalleşiyor, sana zaten seveceksin demedim :I
Neyse…..Demin yıllarca hakkını yedik diyorsun şimdi de okunduğu dönem zaten kötüydü diyorsun.