Shanks'ın bu çizimi mf de çıktığında diye biliyorum, seri başındaki çizimi biraz daha farklıydı galiba.
Son düzenleme:
Shanks'ın bu çizimi mf de çıktığında diye biliyorum, seri başındaki çizimi biraz daha farklıydı galiba.
Shanks'ın bu çizimi mf de çıktığındaydı diye biliyorum, seri başındaki çizimi biraz daha farklıydı galiba.
Ben bunu açıkladım dostum. Bir yalanı ne kadar çok söylersen inananı o kadar çok olur sözünü takip ediyoralar. Optard'ların algı oyunları bu, sözde Maşima-sensei'nin müthiş tasarımını op'a yazarak pay çıkarmaya çalışıyorlar ama gerçekler ortada, kanmayalım.
"Gildarts Şanks çakmasıdır" iddia'sı internetteki en büyük algı operasyonlarından biri. Çakma olan biri varsa o da Şanks'tır.
Şanks'ın MF öncesi Gildarts ile benzeştiği yok, öncül çizimleri farklı ama MF'de Gildarts gibi çiziliyor ve bir anda Gildarts çakma diyenler çoşuyor. Halbuki Gildarts baştan beri öyle çizilirken Şanks sonradan öyle çiziliyor. Zaten benziyor diye atılan resimlere bakın, hepsi MF'deki Şanks, yani Gildarts'tan sonra ortaya çıkan Şanks. Önceki Şanks benzemiyordu çünkü.
Shanks KF tarihinin en büyük balonudur. Hain çıkmazsa seride bir görevi kalmamıştır. Şimdi bile ölebilir.@sensey Shanks çakmaymış Akainu'ya taksimetre ne kadar tuttu ?
Solda deneyim görüyorum. Sağda ise o deneyimden çıkan hataları yapmamaya çalışan asistan.
Erza ne öyle yauv. Tek başına Oda'nın bütün gerçeklerini siler süpürür.