Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Karışıklık için kusura bakmayın öncelikle:p demek istediğim One Piece'yi karalıyorlarya biz de önemsemiyoruz ya, aynısı Fairy Tail için yapalım onu istiyorum. Fairy Tail okuyanlar olarak (birde yanlış anlaşılma olmasın Fairy Tail'i eleştirenler için haklarıdır eleştirmek, sadece bazen okuduğumuz için garip olduğumuz düşünülüyor gibi ) Birde neden mi Fairy Tail ? Pembe kafalı olmasına rağmen karizması olan tek karakter orada BU LAFI BİR YERDE OKUDUM.:ehe: Yok arkadaş tek MÜKEMMEL var oda isminden belli ONE Piece.

ShishiSonsonn

Bu güne kadar Hiç bir animeden nefret etmemiştim taki fairy tail'i izleyene kadar ne bilim çocukça olduğundanmı hikayenin hep tekrar etmesi yüzünden mi kimseye yenilmemeleri yüzünden mi yine çocukça olduğundan mı bilmiyorumm nefret ediyorum nerede bir yazı görsem sinirlenirim Benim İçin En mükemmel One Piece'dir yazasım geldi umarım fairy tail seven birisi okuyup kızmaz gerçi sanmıyorum ama

Fairy Tail kendi çapında iyi. One Piece ile kıyaslamamak gerek. Zaten kimse Fairy Tail'den, şiddetli dövüş, kan, vahşet beklemesin. İyiliğin kazandığı bir evren. Çokta beklenti içine girmemek gerek.

ShishiSonsonn

Fairy Tail kendi çapında iyi. One Piece ile kıyaslamamak gerek. Zaten kimse Fairy Tail'den, şiddetli dövüş, kan, vahşet beklemesin. İyiliğin kazandığı bir evren. Çokta beklenti içine girmemek gerek.
ya ama çok aptalca be abi gantz'ın animesi bile daha iyi be

Neye göre, kime göre aptalca? Zevk meselesi bence. Beğenmezsen izlemezsin yani. Aptalca diyip, beğenerek izleyenlere ayıp etmiş olmuyormusun?

Arkadaş belli aralıklarla gelip "bunu hala okuyonuz mu yea" demeniz için biri sizi teşvik mi ediyo? Okumayan bu başlığa neden giriyo? Okuyan neden bu anlamsız soruyu soruyo?

Bu güne kadar Hiç bir animeden nefret etmemiştim taki fairy tail'i izleyene kadar ne bilim çocukça olduğundanmı hikayenin hep tekrar etmesi yüzünden mi kimseye yenilmemeleri yüzünden mi yine çocukça olduğundan mı bilmiyorumm nefret ediyorum nerede bir yazı görsem sinirlenirim Benim İçin En mükemmel One Piece'dir yazasım geldi umarım fairy tail seven birisi okuyup kızmaz gerçi sanmıyorum ama
One Piece'i de, Fairy Tail'i de okuyup izleyen birine sorsan kimse sana Fairy Tail demez ki. Dese bile kendi zevkidir. One Piece'deki mükemmelliği FT'de ararsan hiçbir zevk alamazsın zaten.

osmandmx

ara verdilerdi bir ara yoksa ben severek takip ediyorum . one piecele tabi karşılaştırılamaz ama ecchi fazla kacmasa harika bir seri BENCE .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık