Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Aslında her arcta yaptığını yapıyor, natsu(yıldırım yemek dışında) rakiplerini hep boş beleş şeylerle yendi, ve hep son savaşlar kısa kesildi. Gerçi burda da atlas flamei yedi filan ama, gene de dövüşleri kısa sürdü. Direk bitmese, hatta birileri ölse on numara olurdu. Klasik mashima, ben de bırakıp sonra tekrar başladım 1-2 kez^.^

Bu üç bölüme gelince de, o banyo sahnelerini abarttı baya bu sefer 0.o zaten savaşlarda da çizimleri abartmaya başlamıştı, artık tutan olmaz bu adamı, hatta bu göreve sadece natsu ile gray'i göndermemesinin nedeni böyle sahneler çizmek bence -.-, şu ağaç adam güzeldi, ben beğendim güldürdü baya, ama bir hata var 2. bölümde, ağaçla yol alırlarken (2nin sonuydu sanırım) natsu direk ayakta duruyor, sonraki bölümde öğh möğh filan diyor. o adamı da fairy tail'e bağladı da, saçma geldi bana. neden ayrıldı filan, hiç göstermese olurdu. Son bölümde ki ebedi alev ise natsunun powerupı gibi duruyor. bakalım göreceğiz, minerva'yı bir daha harcarsa döverim ben bu adamı.

Mangayı halen takip ediyor musunuz diyorsunuz da büyük ihtimalle aynısı One Piece içinde duymuşuzdur ama hiçbir önem vermedigimiz için şuan MÜKEMMEL bir mangayı takip edebiliyoruz. :flaugh: Umarım azda olsa anlatabilmişimdir.

Mangayı halen takip ediyor musunuz diyorsunuz da büyük ihtimalle aynısı One Piece içinde duymuşuzdur ama hiçbir önem vermedigimiz için şuan MÜKEMMEL bir mangayı takip edebiliyoruz. :flaugh: Umarım azda olsa anlatabilmişimdir.
Ben hiçbirşey anlamadım yazdığından :( Fairy Tail mi mükemmel yoksa One Piece mi kim neyi One piece için duymuş çok karışık :S

DevilHunter

Ben de anlamadım. Fairy Tail mükemmel de biz mi anlamıyoruz

''Mangayı hala takip ediyor musunuz' sözünü daha önce One Piece için de söyleyenler olmuştur' sadece buraya kadar anladım :/
Ama sanırım Fairy Tail'in de güzelleşeceğini kast etmiş, veya burayı da mı anlamamışım. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık